Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Achterhoekse vlag

Vanaf € 33,75 € 40,84 incl.btw

De vlag van de Achterhoek is een kwalitatief product dat speciaal is ontworpen voor een streek in de provincie Gelderland, ook wel de Graafschap genoemd. De Achterhoekse vlag wordt geleverd in twee formaten. De vlag van 100x150 cm is geschikt voor aan gevel en wordt gemaakt van het vlaggendoek Poly-Glans en rondom gezoomd. 150 x 225 cm past perfect in een 5 tot 7 meter hoge vlaggenmast, dit formaat wordt gemaakt van LongLife en het doek wordt rondom gesneden.

Samenstellen en bestellen

Achterhoekse vlag rechtformaat bestellen

Ben je op zoek naar een Limburgse provincievlag voor op de tafel, boot, aan de gevel of in de mast? Koop de vlag van de Achterhoek eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd provincievlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Vlag van Limburg voor jouw huis of bedrijf

Limburgse provincievlaggen geven extra sfeer aan nationale gebeurtenissen in de Achterhoek en zorgen voor saamhorigheid in de buurt. DVC biedt een compleet assortiment provincievlaggen om extra luister bij te zetten tijdens Limburgse evenementen en speciale gebeurtenissen in de Achterhoek. Ook zeer geschikt als cadeau.

Materiaal van de Achterhoekse vlag

De tafelvlag van Achterhoekse wordt gemaakt van 100% polyester Acetaat-zijde. De vlaggen van de Achterhoek worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Lees meer over doeksoorten.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Achterhoekse vlag regels

Wil je meerdere landenvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een Achterhoekse vlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle vlaggen van de Achterhoek liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.