Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Drentse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

De Drentse vlag is een kwalitatief product, gemaakt van Spun-Poly. Dit speciale polyesterweefsel gaat 20% langer mee dan andere doeksoorten. De vlag van Drenthe is hierdoor extra goed bestand tegen slechte weersinvloeden. Ook de kleuren van de Drentse vlag blijven mooi. De tafel uitvoering wordt gemaakt van Acetaat-zijde.

Samenstellen en bestellen

Drentse vlag rechtformaat bestellen

Ben je op zoek naar een Drentse provincievlag voor op de tafel, boot, aan de gevel of in de mast? Koop de vlag van Drenthe eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd provincievlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Vlag van Drenthe voor jouw huis of bedrijf

Drentse provincievlaggen geven extra sfeer aan nationale gebeurtenissen in Drenthe en zorgen voor saamhorigheid in de buurt. DVC biedt een compleet assortiment provincievlaggen om extra luister bij te zetten tijdens Drentse evenementen en speciale gebeurtenissen in Drenthe. Ook zeer geschikt als cadeau.

Materiaal van de Drentse vlag

De tafelvlag van Drenthe wordt gemaakt van 100% polyester Acetaat-zijde. De vlaggen van Drenthe worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Lees meer over doeksoorten.

Doeksoort
Tafelvlag: Acetaat, Vlaggen: Spun-Poly
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Drentse vlag regels

Wilt u meerdere landenvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een Drentse vlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provincievlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.