Drentse wimpel

Vanaf € 27,00 € 32,67 incl.btw

De provinciewimpel van Drenthe is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Drentse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Onze provinciewimpels zijn gemaakt van het sterke vlaggendoek Spun-Poly. De bedrukking van de wimpel is kleurecht en UV bestendig. Met de wimpel van Drenthe geeft je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Bestel de Drentse wimpel direct online via de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Drentse wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Drentse wimpel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Drentse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Drenthe voor jouw vlaggenmast

Breng de provincie Drenthe goed in beeld in jouw straat. Drentse wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Drenthe ziet een mast er vrolijk uit. Door een Drentse wimpel te combineren met een Drentse vlag geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen in Drenthe.

Materiaal van de Drenthe wimpel

De wimpel wordt geleverd met een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt. DVC is de eerste en enige leverancier met deze oplossing.

De wimpels van Drenthe worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Dit materiaal is zeer sterk, kleurecht en weer- en windbestendig. De wimpel is voorzien van ophanggarnituur, geheel rondom gezoomd.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Keuze uit ophanggarnituur met houten stokje of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
10.0
3 reviews
Deel jouw ervaring
John Blink

Dit is inderdaad de eerste fluisterwimpel die nagenoeg geen irritant getik veroorzaakt. Ook de kleuren zijn mooi, en de wimpel is degelijk. Helemaal top dvc!!

Beuving

G Koopman

mooie sterke wimpel

Waarom een Drentse wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provincie wimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de wimpel van Drenthe online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.