Drentse wimpel

Vanaf € 25,00 € 30,25 incl.btw

De provinciewimpel van Drenthe is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Drentse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Onze provinciewimpels zijn gemaakt van het sterke vlaggendoek PETFLAG-Spun of Spun-Poly. De bedrukking van de wimpel is kleurecht en UV bestendig. Met de wimpel van Drenthe geeft je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Bestel de Drentse wimpel direct online via de webshop van DVC.

Drentse wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Drentse wimpel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Drentse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Drenthe voor jouw vlaggenmast

Breng de provincie Drenthe goed in beeld in jouw straat. Drentse wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Drenthe ziet een mast er vrolijk uit. Door een Drentse wimpel te combineren met een Drentse vlag geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen in Drenthe.

Materiaal van de Drenthe wimpel

De wimpel wordt geleverd met lusjes, een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt. DVC is de eerste en enige leverancier met deze oplossing.

De wimpels van Drenthe worden gemaakt van het polyester weefsel PETFLAG-Spun of Spun-Poly. Dit materiaal is zeer sterk, kleurecht en weer- en windbestendig. De wimpel is voorzien van ophanggarnituur, geheel rondom gezoomd.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Afwerking
Voorzien van lusjes of ophanggarnituur met houten of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.9
8 reviews
Deel jouw ervaring
Ruud

Paul

doek slijt bovenzijde stokje omdat dit steeds tegen de mast aankomt

Hans

Johan

Weet verder nog niet hoe de vlag er bij hangt. Zit nog in de doos. Maar ik heb er alle vertrouwen in.

Renée

Je hoort hem inderdaad niet en mooie stof

John Blink

Dit is inderdaad de eerste fluisterwimpel die nagenoeg geen irritant getik veroorzaakt. Ook de kleuren zijn mooi, en de wimpel is degelijk. Helemaal top dvc!!

Beuving

G Koopman

mooie sterke wimpel

Waarom een Drentse wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provincie wimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de wimpel van Drenthe online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.