Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Noord-Brabantse vlag

Vanaf € 3,85 € 4,66 incl.btw

De Noord-Brabantse vlag is een kwalitatief product, gemaakt van Spun-Poly. Dit speciale polyesterweefsel gaat 20% langer mee dan andere doeksoorten. De vlag van Noord-Brabant is hierdoor extra goed bestand tegen slechte weersinvloeden. Ook de kleuren van de Noord-Brabantse vlag blijven mooi. De tafel uitvoering wordt gemaakt van Acetaat-zijde.

Samenstellen en bestellen

Noord-Brabantse vlag rechtformaat bestellen

Ben je op zoek naar een Noord-Brabantse provincievlag voor op de tafel, boot, aan de gevel of in de mast? Koop de vlag van Noord-Brabant eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd provincievlaggen met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Vlag van Noord-Brabant voor jouw huis of bedrijf

Noord-Brabantse provincievlaggen geven extra sfeer aan nationale gebeurtenissen in Noord-Brabant en zorgen voor saamhorigheid in de buurt. DVC biedt een compleet assortiment provincievlaggen om extra luister bij te zetten tijdens Noord-Brabantse evenementen en speciale gebeurtenissen in Noord-Brabant. Ook zeer geschikt als cadeau.

Materiaal van de Noord-Brabantse vlag

De tafelvlag van Noord-Brabant wordt gemaakt van 100% polyester Acetaat-zijde. De vlaggen van Noord-Brabant worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Lees meer over doeksoorten.

Doeksoort
Tafelvlag: Acetaat, Vlaggen: Spun-Poly
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Tafelvlag: lusje koord; boot- en gevelvlaggen tot en met 100 x 150 cm met kopband, lusje koord; mastvlaggen vanaf 120 x 180 cm met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Noord-Brabantse vlag regels

Wilt u meerdere landenvlaggen, provincievlaggen of gemeentevlaggen naast elkaar hangen? Gebruik vlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte. De belangrijkste vlag - in Nederland de Nederlandse vlag - krijgt altijd een ereplaats. Bij een gemeentevlag of provincievlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Waarom een Noord-Brabantse vlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provincievlaggen liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.