Noord-Hollandse wimpel

Vanaf € 26,00 € 31,46 incl.btw

De provinciewimpel van Noord-Holland is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Noord-Hollandse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Met de wimpel van Noord-Holland geef je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Bij DVC heb je de keus uit een wimpel met een traditioneel houten wimpelstokje of een rubberen. Het rubberen stokje, ook wel Fluisterwimpel genoemd, zorgt ervoor dat de wimpel geen tikkend geluid veroorzaakt. Bestel de Noord-Hollandse wimpel direct online via de webshop van DVC.

Noord-Hollandse wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Noord-Hollandse wimpel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Noord-Hollandse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Noord-Holland voor jouw vlaggenmast

Breng de provincie Noord-Holland goed in beeld in jouw straat. Noord-Hollandse wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Noord-Holland ziet een mast er vrolijk uit. Door een Noord-Hollandse wimpel te combineren met een Noord-Hollandse vlag geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen in Noord-Holland.

Materiaal van de Noord-Hollandse wimpel

De wimpel wordt geleverd met een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt.

De wimpels van Noord-Holland worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Dit materiaal is zeer sterk en kleurecht.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Keuze uit ophanggarnituur met houten stokje of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Noord-Hollandse wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provinciewimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.
  • Het materiaal Spun-Poly is zeer kleurecht en weer- en Uv-bestendig.

Koop de wimpel van Noord-Holland online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.