Vlag Londen

Vanaf € 18,47 € 22,35 incl.btw

Ben je op zoek naar de vlag van Londen? Bij DVC kun je de Londense vlag bestellen als gevelvlag of voor in je mast. De vlag lijkt op de vlag van Engeland, maar heeft als toevoeging nog een rood zwaard. Kleur jouw mast in het rood-witte van Londen en bestel de vlag makkelijk online.

Vlag van Londen bestellen

De vlag van Londen is te bestellen in verschillende formaten als gevelvlag en mastvlag. Zo kleur jij je mast vrolijk in de kleuren van Londen. De vlag wordt gemaakt van Spun-Poly: een sterk vlaggendoek dat goed tegen het weer van Nederland kan. Zo blijft de vlag lang mooi en kun jij er lang van genieten!

Het ontwerp van de vlag van Londen

De vlag van Londen is gebaseerd op de vlag van Engeland. Deze vlag heeft een Sint-Joriskruis op een wit veld, maar als toevoeging heeft de vlag van Londen daar nog een rood zwaard in het eerste kanton. Het zwaard verwijst volgens sommigen naar het zwaard waarmee Sint Paulus is vermoord. Sint Paulus was de beschermheilige van Londen.

Het vlagprotocol

Wil je meerdere wereld-, provincie-, gemeente- of stadsvlaggen naast elkaar hangen? Gebruik dan vlaggen van dezelfde afmeting. De belangrijkste vlag – in Nederland de Nederlandse vlag – krijgt altijd een ereplaats: dit is vaak in het midden. Bij een gemeentevlag, provincievlag of stadsvlag is de plaats afhankelijk van het evenement. Lees meer over de vlagregels.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gezoomd met kopband en clips
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom de vlag van Londen kopen bij DVC?

  • Bij DVC ben je verzekerd van een kleurechte vlag van de beste kwaliteit.
  • Alle stadsvlaggen worden gemaakt in Dokkum: zo kunnen we jouw vlag snel leveren.
  • Door de productie binnenhuis ontvang jij gegarandeerd een 100% Nederlands product.

Koop de vlag van Londen online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? We helpen je graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.