Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Finish vlag

Vanaf € 41,30 € 49,97 incl.btw

De Finish vlag is een geblokte vlag in zwart en wit van 70x110cm. Finishvlaggen worden al jaren gebruikt bij wedstrijden en races over de hele wereld. De Finishvlag wordt bijvoorbeeld gebruikt bij de bekende Formule 1 races. Deze Finishvlag is geschikt voor aan een gevelstok. Bestel uw finishvlag direct online via de webshop van DVC. Zorg voor extra sfeer en vlag mee met een finish vlag. De finish vlag is eenvoudig online te bestellen. Bent u op zoek naar een Start vlag? Ook deze kunt u online bestellen bij DVC.

Samenstellen en bestellen

Finishvlaggen bestellen

DVC is al jaren specialist in het maken van vlaggen zoals de finishvlag. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag. Onze finishvlaggen zijn geschikt voor sportieve evenementen. Koop uw finishvlag eenvoudig online via de webshop van DVC. Een finish vlag met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Finish

De Finish vlag is een mooi product om te gebruiken bij wedstrijden met een start en een finish. U brengt met een finishvlag een sportieve gebeurtenis op een opvallende manier onder de aandacht. Ook leuk voor de inrichting van een stoere jongenskamer!

Materiaal van de Finish vlag rechtformaat

De finishvlaggen van DVC worden gemaakt van het duurzame geweven vlaggendoek Spun-Poly. Het doek heeft een matte uitstraling en de zijkanten van de vlag worden hierbij traditioneel gezoomd.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom gezoomd met kopband, lusje en koord
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Finish vlag bestellen bij DVC?

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit.
  • De vlag is gemaakt van het kwaliteitsdoek Spun-Poly en heeft een mooie uitstraling

Wilt u advies van onze specialisten? Of heeft u een offerte voor maatwerk nodig? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.