Gegarandeerd de beste kwaliteit

   Beoordeeld met een 8,9 door onze klanten

   Al meer dan 80 jaar specialist in vlag & signing

Start vlag

Vanaf € 41,30 € 49,97 incl.btw

De Start vlag is een geblokte vlag in rood en wit van 70x110cm. Startvlaggen worden al jaren gebruikt bij wedstrijden en races over de hele wereld. De startvlag wordt bijvoorbeeld gebruikt bij de bekende Formule 1 races. Deze startvlag is geschikt voor aan een gevelstok. Bestel uw startvlag direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Zorg voor extra sfeer en vlag mee met een start vlag. De start vlag is eenvoudig online te bestellen. Bent u op zoek naar een Finish vlag? Ook deze kunt u online bestellen bij DVC

Samenstellen en bestellen

Startvlaggen bestellen

DVC is al jaren specialist in het maken van vlaggen zoals de startvlag. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag. Onze startvlaggen zijn geschikt voor sportieve evenementen. Koop uw startvlag eenvoudig online via de webshop van DVC. Een start vlag met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Start vlag

De Start vlag is een mooi product om te gebruiken bij wedstrijden met een start en een finish. U brengt met een startvlag een sportieve gebeurtenis op een opvallende manier onder de aandacht. Ook leuk voor de inrichting van een stoere jongenskamer!

Materiaal van de Start vlag

De startvlaggen van DVC worden gemaakt van het duurzame geweven vlaggendoek Spun-Poly. Het doek heeft een matte uitstraling en de zijkanten van de vlag worden hierbij traditioneel gezoomd.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Rondom gezoomd met kopband, lusje en koord
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Start vlag bestellen bij DVC?

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit.
  • De vlag is gemaakt van het kwaliteitsdoek Spun-Poly en heeft een mooie uitstraling

Wilt u advies van onze specialisten? Of heeft u een offerte voor maatwerk nodig? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.