Vlaggenlijn internationaal puntvorm

Vanaf € 63,05 € 76,29 incl.btw

Een internationale vlaggenlijn puntvorm zorgt voor een feestelijke sfeer tijdens een evenement. Onze vlaggenlijnen worden gemaakt van het glanzende kwaliteitsdoek Poly-Glans. Bestel jouw internationale vlaggenlijn via de webshop van DVC. Naast de vlaggenlijn in puntvorm levert DVC ook een internationale vlaggenlijn rechtformaat.

Vlaggenlijn internationaal puntvorm bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve vlaggenlijn met internationale vlaggen? Bestel de internationale vlaggenlijn dan online via de webshop van DVC. Altijd de beste vlaggenlijnen met de langste levensduur.

Materiaal van de internationale vlaggenlijn

De vlaggenlijnen van DVC worden gemaakt van Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. De vlaggenlijn van Poly-Glans is gedrukt via de zeefdruk methode met een 100% doordruk op de achterzijde. De bedrukking is kleurecht en UV bestendig.
De internationale vlaggenlijn puntformaat is een mooi product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
30 Puntvlaggetjes (37x25cm), rondom gesneden met 15 cm tussenruimte aan band van 12 m gezet, 1 meter uitstekend aan beide uiteinden (totaal 14 m)
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een internationale vlaggenlijn kopen bij DVC?

  • Alle internationale vlaggenlijnen liggen op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenlijn snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenlijnen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Bestel jouw internationale vlaggenlijn puntvorm nu online via de webshop van DVC. Voor vragen of advies kun je contact opnemen met onze specialisten via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.