Geslaagd vlag met eigen ontwerp

Vanaf € 22,66 € 27,42 incl.btw

Geslaagd? Tijd voor een feestje! Maak een originele geslaagd vlag met eigen tekst en foto's. Zo zet je jouw kind of familielid extra in het zonnetje. Tevens zorgt jouw vlag met een eigen ontwerp voor een extra origineel cadeau. Bestel jouw geslaagd gevelvlag met eigen bedrukking direct online via de webshop van DVC.

Geslaagdvlag met eigen ontwerp bestellen

Ben je op zoek naar een geslaagd vlag met een eigen ontwerp? Verras jouw kind of familielid met een gepersonaliseerde vlag! De geslaagd vlaggen met eigen ontwerp worden gemaakt van Poly-Glans of LongLife. Lever zelf jouw ontwerp aan met je eigen tekst en foto's. Zo heb je binnen een handomdraai een uniek cadeau. De geslaagd gevelvlag wordt gemaakt van Polyglans en de geslaagd mastvlag van Longlife. Meer informatie over doeksoorten. De geslaagd vlag wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde. Hulp nodig bij het ontwerpen van jouw vlag? Bekijk dan onze handige ontwerptips.

Geslaagdvlaggen voor een examenfeest

De geslaagdvlag met een eigen ontwerp is een prachtig product om uit te hangen bij feestelijke gelegenheden zoals een examenfeest. Je brengt met een geslaagd vlag deze speciale gebeurtenis op een opvallende manier onder de aandacht. Naast deze geslaagd vlag met een eigen ontwerp, levert DVC ook vlaggen met een standaard ontwerp tegen scherpe prijzen.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gezoomd met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs
10.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
loes

Mooi duidelijk product

Kim

Veel mogelijkheden

Waarom een geslaagd vlag kopen bij DVC?

  • Alle vlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw geslaagd vlag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit geslaagdvlaggen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de geslaagdvlag met een eigen ontwerp online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.