Sinterklaas te paard vlag rechtformaat

Vanaf € 16,52 € 19,99 incl.btw

Speciaal voor Sinterklaas heeft de DVC een Sinterklaas te paard vlag ontwikkeld met standaard ontwerp. Deze speciale Sinterklaas vlag is zeer geschikt om jouw winkelstraat sfeervol aan te kleden. Ook kun je de Sint en zijn Pieten een warm welkom heten. Bestel direct bij de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Sinterklaas te paard vlag bestellen

DVC is al jaren specialist in het maken van vlaggen. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag zoals deze Sinterklaas vlag. Onze Sinterklaas te paard vlag is geschikt voor de aankleding van jouw winkelpand of straat, zowel voor aan de gevel als voor in de mast. Koop jouw Sinterklaas te paard vlag eenvoudig online via de webshop van DVC. Sinterklaas versiering met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Sinterklaas vlaggen voor de Sinterklaasintocht

De Sinterklaas te paard vlag is een mooi product om uit te hangen aan de gevel of in de mast tijdens de Sinterklaasintocht. Je brengt met de Sinterklaas te paard vlag deze speciale gebeurtenis extra opvallend onder de aandacht.

Materiaal van de Sinterklaas te paard vlag

De Sinterklaas te paard vlaggen van de DVC die worden ingezet voor eenmalige gebeurtenissen worden gemaakt van het soepele vlaggendoek Poly-Glans. Het doek heeft een glanzende uitstraling en de zijkanten van de vlag worden hierbij traditioneel gezoomd.

Doeksoort
Poly-Glans en LongLife 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Gevelvlag; rondom gesneden met kopband, lusje en koord, Mastvlag; rondom gesneden met kopband en clips
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Sinterklaas te paard vlag bestellen bij DVC?

  • De Sinterklaas te paard vlag is exclusief verkrijgbaar bij DVC.
  • DVC zorgt voor een haarscherpe kleurenafdruk op kwaliteitsdoek.

Wil je advies van onze specialisten? Of heb je een offerte voor maatwerk nodig? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.