Exterior pin

Vanaf € 23,00 € 27,83 incl.btw

Op zoek naar een grondpin voor jouw beachvlag Splash? De DVC biedt een breed assortiment accessoires zoals deze exterior pin. De exterior pin is te plaatsen in de losse grond of te bevestigen aan een muur. De afmetingen van de exterior pin zijn 11mm bij 620mm. Voor een stevige bevestiging van jouw beachvlag Splash voor in de grond of aan de muur. Geschikt voor de beachvlag Splash. Bij de DVC ben je aan het juiste adres. Bestel nu eenvoudig en snel op DVC!

Lees meer
Uitverkocht

Exterior pin bestellen

Ben je op zoek naar een grondpin voor jouw beachvlag Splash? Bestel dan deze grondpin genaamd exterior pin via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlagaccessoires, eenvoudig te monteren en de langste levensduur.

Exterior pin voor jouw beachvlag Splash

De exterior pin is te plaatsen in de losse grond of te bevestigen aan een muur. Door het brede assortiment aan accessoires voor jouw beachvlaggen bij DVC, ben je altijd voorzien van de beste onderdelen voor jouw beachvlag. De exterior pin is gemaakt van gegalvaniseerd staal.

Bevestigen van de exterior pin

De exterior pin wordt per stuk geleverd. De exterior pin is zeer gemakkelijk te plaatsen in de grond of aan de muur. Door de scherpe punt aan de onderkant van de exterior pin komt hij gemakkelijk te grond in. De schroefgaten zorgen ervoor dat er ruimte is voor een bevestiging aan de muur o.i.d. Uw beachvlag is zo klaar voor gebruik!

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een exterior pin kopen bij de DVC?

  • Alle accessoires voor de beachvlaggen liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij deze producten voor de beachvlaggen al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit beachvlagaccessoires met de langste levensduur.
  • Bestel jouw beachvlaggen en accessoires eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de exterior pin eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.