Grondboor, kunststof

Vanaf € 8,05 € 9,74 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag zoals deze kunststof grondboor. De grondboor is alleen geschikt voor buiten. Ideaal voor het bevestigen in de grond tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of voor het bedrijfspand. Te combineren met de Eventflag, Signflag en Splash. Bestel de kunststof grondboor voor jouw beachvlag online via de webshop van de DVC.

Samenstellen en bestellen

Kunststof grondboor bestellen

Ben je op zoek naar een kunststof grondboor voor jouw Eventflag, Signflag of Splash? Die buiten in de grond kan worden geplaatst? Bestel dan deze kunststof grondboor online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlag accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Grondboor voor jouw beachvlag

DVC levert praktische accessoires voor jouw beachvlag zoals deze kunststof grondboor. De grondboor is alleen geschikt voor buiten. Ideaal voor het bevestigen in de grond tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of voor het bedrijfspand. De grondboor is ook leverbaar inclusief rotator voor het soepeler meedraaien van jouw beachvlag met de wind. De rotator is geschikt voor de beachvlaggen Event, Signflag en Splash.

Materiaal van de grondboor

Deze Beachvlag houder is gemaakt van zwart kunststof. Ben je op zoek naar een nog sterkere grondboor die ook geschikt is voor de extra grote beachvlaggen zoals de Eventflag of de Signflag? Bestel dan de stalen grondboor voor extra stevigheid.

7.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
Fatma Niamat

Waarom een grondboor kopen bij de DVC?

  • Alle Beachvlag houders liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw kunststof grondboor al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Beachvlag houders met de langste levensduur.
  • Bestel jouw Beachvlag eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de kunststof grondboor voor jouw beachvlag eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.