Grondboor, verzinkt staal

Vanaf € 18,70 € 22,63 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag zoals deze solide grondboor van staal. De grondboor is alleen geschikt voor buiten. De stalen grondboor is geschikt in combinatie met de Flex, Event, Signflag of Splash. Bestel de stalen grondboor voor jouw beachvlag online via de webshop van de DVC.

Stalen grondboor bestellen

Ben je op zoek naar een extra stevige grondboor voor jouw beachvlag Flex, Event, Signflag, of Splash? Die buiten in de grond kan worden geplaatst? Bestel dan deze stalen grondboor online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlag accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Grondboor voor jouw beachvlag

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag zoals deze stalen grondboor. De grondboor is alleen geschikt voor buiten. De stalen grondboor is geschikt in combinatie met de beachvlag Flex, Eventflag, Signflag of Splash.

Materiaal van de grondboor

Deze Beachvlag houder is gemaakt van grijs staal. Ben je op zoek naar een grondboor voor de kleinere formaat beachvlaggen Eventflag, Signflag of Splash? Bestel dan de kunststof grondboor voor prijsvoordeel.

Geschikt voor
Flex, Event, SignFlag en Splash
Materiaal
Staal, verzonken
Formaat
55 cm
Gewicht
2 Kg
Uitvoering
inclusief ringen en stang tbv bevestiging in grond
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een grondboor kopen bij de DVC?

  • Alle Beachvlag houders liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw stalen grondboor al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Beachvlag houders met de langste levensduur.
  • Bestel jouw Beachvlag eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de stalen grondboor voor jouw beachvlag eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.