Grondpin

Vanaf € 16,10 Vanaf € 13,69 € 16,56 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag zoals deze grondpin. De grondpin is alleen geschikt voor buiten. Ideaal voor een bevestiging in de grond tussen de tegels tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of voor het bedrijfspand. Alleen in combinatie met de Eventflag, Sign Flag of Dropflag Beachsign. Bestel de grondpin voor jouw beachvlag online via de webshop van de DVC.

Grondpin bestellen

Ben je op zoek naar een grondpin voor jouw Eventflag, Sign Flag of Beachsign? Die buiten in de grond tussen de tegels kan worden geplaatst? Bestel dan deze grondpin online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlag accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Grondpin voor jouw beachvlag

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag zoals deze grondpin. De grondpin is alleen geschikt voor buiten. Ideaal voor een bevestiging in de grond tussen de tegels tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of voor het bedrijfspand. De grondpin is ook leverbaar inclusief adapter speciaal voor de Dropflag Beachsign.

Materiaal van de grondpin

Deze Beachvlag houder is gemaakt van grijs staal.

Materiaal
Gegalvaniseerd metaal
Formaat
70 cm (48 cm in de grond)
Gewicht
1,4 Kg
Geschikt voor
Signflag S, M enL, Event XS, S, M, L en Elegance. Inclusief adapter geschikt voor Dropflag Beachsign
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een grondpin kopen bij de DVC?

  • Alle Beachvlag houders liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw grondpin al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Beachvlag houders met de langste levensduur.
  • Bestel jouw Beachvlag eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de grondpin voor jouw beachvlag eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.