Interior base

Vanaf € 24,95 € 30,19 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag Max Small en Splash Small zoals deze Interior Base. De Interior Base is een stalen voetplaat, geschikt voor binnen. Met deze Interior Base plaats je de Beachvlag Max Small en Splash Small vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een vlakke ondergrond tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of in jouw bedrijfspand. Bestel de Interior Base online via de webshop van de DVC.

Interior Base bestellen

Ben je op zoek naar een trendy voet voor jouw Max Small of Splash Small die binnen vrijstaand op de grond kan staan? Bestel dan deze Interior Base online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlag accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Interior Base voor jouw bedrijf

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag Max Small en Splash Small zoals deze Interior Base. De Interior Base is een stalen voetplaat. Geschikt voor binnen. Met deze Interior Base plaats je de Beachvlag Max Small en Splash Small vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een vlakke ondergrond tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of in jouw bedrijfspand.

Materiaal van de Interior Base

Deze Beachvlag voetplaat genaamd Interior Base is gemaakt van zwart staal. Vraag voor andere kleuren en soorten een offerte aan.

Geschikt voor
Splash (S) en MAX (S)
Materiaal
Verzinkt staal met poedercoating
Formaat
Ø 38 cm
Gewicht
1,65 Kg
Gebruik
Binnen
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een voetplaat kopen bij de DVC?

  • Alle Beachvlag houders liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw Interior Base al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Beachvlag voeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw Beachvlag Max Small of Splash Small eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de Interior Base eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.