Mobiele houder

Vanaf € 30,00 € 36,30 incl.btw

Met de mobiele houder plaats je de Eventflag staand op de vloer. Zeer geschikt voor organisaties en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum of evenement. Plaats een zwaar voorwerp op de houder voor een solide bevestiging op de vloer. De mobiele houder is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Bestel de mobiele eventflag houder online via de webshop van de DVC. Neem voor vragen contact op met onze specialisten.

Samenstellen en bestellen

Mobiele houders bestellen

Ben je op zoek naar een mobiele houder voor beachflag Eventflag? Bestel dan deze mobiele eventflag houder online via de webshop van de DVC. Altijd de beste vlaggenaccessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur. De mobiele houder is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Mobiele houder voor jouw bedrijf

Met de mobiele houder plaats je de eventflag staand op de vloer. Zeer geschikt voor organisaties en feestelijke gelegenheden zoals een jubileum of evenement. Plaats een zwaar voorwerp of een auto op de houder voor een solide bevestiging op de vloer.

Materiaal van de mobiele houder

De mobiele vlaggenhouder is gegalvaniseerd.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een mobiele houder kopen bij de DVC?

  • Alle mobiele houders liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw houder al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenstok en eventflag houders met de langste levensduur.
  • Bestel jouw vlaggen, eventflags en vlaggenstokken eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de mobiele houder eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.