Mast Beachflag Sign

Vanaf € 28,75 Vanaf € 24,44 € 29,57 incl.btw

Losse mast geschikt voor de Sign Flag Beachvlag. Onze Sign Flag masten worden gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn sterk en duurzaam. Afhankelijk van de lengte bestaat de mast uit 3, 4 of 5 delen. Bestel de Sign Flag mast eenvoudig online via DVC. De mast is leverbaar in het formaat Small, Medium en Large. Of bestel hier de Sign Flag mast inclusief doek.

Losse mast voor de Sign Flag bestellen

Ben je op zoek naar de losse mast voor de Sign Flag? Bestel dan de Sign Flag mast online via de webshop van de DVC.

Sign Flag mast voor jouw beachvlag

Een sterke Sign Flag mast in combinatie met een sterke Sign Flag beachvlag en daardoor toe te passen in weer en wind. Deze mast is te combineren met diverse voeten voor binnen en buiten. De voeten zijn eenvoudig verwisselbaar.

Materiaal van de Sign Flag mast

De Sign Flag masten van DVC worden gemaakt van aluminium en zijn sterk en van hoogwaardige kwaliteit. De small wordt geleverd in 3 delen, de medium in 4 delen en de large bestaat uit 5 delen.

Bekijk hier de montagehandleiding →
Materiaal
geanodiseerd aluminium
Masthoogte
Verkrijgbaar in de hoogtes: 245 cm (3 delig), 360 cm (4 delig) en 475 cm (5 delig)
Mastdiameter
2,5 cm
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Sign Flag mast kopen bij de DVC?

  • Alle beachvlag masten liggen in Dokkum op voorraad. Hierdoor is de levertijd 1-2 werkdagen. In combinatie met een Sign Flag al binnen 72 en zelfs 24 uur te leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit masten met de langste levensduur.

Koop de Sign Flag mast online via de webshop van de DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier