Vega Base

Vanaf € 48,10 € 58,20 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag Dropflag S, Max en Splash zoals deze Vega Base. De Vega Base is een trendy ronde kunststof voet. Geschikt voor binnen en buiten en vulbaar met water voor extra stevigheid. Met deze Vega Base plaats je de beachvlag vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een vlakke ondergrond tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of bij jouw bedrijfspand. Alleen in combinatie met de Dropflag S, Splash en de Max, exclusief bij DVC. Bestel de Vega Base online via de webshop van de DVC.

Samenstellen en bestellen

Vega Base bestellen?

Ben je op zoek naar een trendy voet voor jouw Dropflag S, Max of Splash? Die binnen en buiten vrijstaand op de grond kan staan? Bestel dan deze Vega Base online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlag accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur. Zoek je een indoor en outdoor voet voor de Max en de Splash die eenvoudig te verplaatsen is? Bestel dan de Nova Base.

Vega Base voor jouw bedrijf

DVC levert praktische accessoires voor jouw beachvlag zoals deze Vega Base. De Vega Base is een trendy ronde kunststof voet. Geschikt voor binnen en buiten en vulbaar met water voor extra stevigheid. Met deze Vega Base plaats je de Beachvlag Dropflag S, Max en Splash vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een vlakke ondergrond tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of bij jouw bedrijfspand.

Materiaal van de Vega Base

Deze Beachvlag voetplaat genaamd Vega Base is gemaakt van kunststof. Verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. Af te stemmen op jouw huisstijl kleuren. Vraag voor andere kleuren en soorten een offerte aan.

Kleur(en)
Rood, blauw en zwart
Materiaal
Kunststof, vulbaar met water of zand
Formaat
Ø37cm, hoogte: 21cm
Gewicht
13Kg gevuld met water, leeg: 1,2Kg
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Vega Base kopen bij de DVC?

  • Alle Beachvlag houders liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw Vega Base al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Beachvlag voeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw Beachvlag Dropflag S, Max of Splash eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de Vega Base eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.