Nova Base

Vanaf € 67,60 € 81,80 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag Max en Splash zoals deze Nova Base. De Nova Base is een trendy vierkante kunststof voet. Geschikt voor binnen en buiten en vulbaar met water voor extra stevigheid. Eenvoudig te verplaatsen met handige wielen. Met deze Nova Base plaats je de beachvlag vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een vlakke ondergrond tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of bij jouw bedrijfspand. Alleen in combinatie met de Splash en de Max, exclusief bij DVC. Bestel de Nova Base online via de webshop van de DVC.

Nova Base bestellen

Ben je op zoek naar een trendy voet voor jouw Max of Splash? Die binnen en buiten vrijstaand op de grond kan staan en eenvoudig te verplaatsen is? Bestel dan deze Nova Base online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlag accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Nova Base voor jouw bedrijf

DVC levert praktische accessoires voor jouw Beachvlag Max en Splash zoals deze Nova Base. De Nova Base is een trendy vierkante kunststof voet. Geschikt voor binnen en buiten en vulbaar met water voor extra stevigheid. Eenvoudig te verplaatsen met handige wielen. Met deze Nova Base plaatst u de Beachvlag Max en Splash vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een vlakke ondergrond tijdens evenementen, activiteiten, beurzen of bij jouw bedrijfspand.

Materiaal van de Nova Base

Deze Beachvlag voetplaat genaamd Nova Base is gemaakt van kunststof. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, geel en blauw. Af te stemmen op jouw huisstijl kleuren. Vraag voor andere kleuren en soorten een offerte aan.

Geschikt voor
Splash en MAX
Materiaal
Kunststof, vulbaar met water of zand
Formaat
61 x 61 cm, hoogte: 19 cm
Gewicht
30 Kg gevuld met water, leeg: 3,5 Kg
Kleur(en)
Blauw, geel en zwart
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Nova Base kopen bij de DVC?

  • Alle Beachvlag houders liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw Nova Base al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit Beachvlag voeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw Beachvlag Max of Splash eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de Nova Base eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.