Witte ronde kunststof voet

Vanaf € 10,15 € 12,28 incl.btw

DVC levert praktische accessoires voor jouw beachvlag zoals deze ronde kunststof voet. Een handig hulpmiddel om jouw beachvlag optimaal in te zetten. De ronde voet is geschikt voor binnen en buiten, vulbaar met water of zand voor extra stevigheid. Met deze solide voet plaats je de beachvlag vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen of op het terras. De witte kunstof voet is geschikt voor de Flex (XS) en Event XS en S. Bestel de ronde kunststof voet online via de webshop van de DVC.

Ronde kunststof voet bestellen

Ben je op zoek naar een witte ronde voet voor jouw Flex XS of Eventflag XS of S? Die binnen en buiten vrijstaand op de grond kan staan? Bestel dan deze ronde kunstof voet voor beachvlaggen online via de webshop van de DVC. Altijd de beste beachvlaggen accessoires, eenvoudig te plaatsen en de langste levensduur.

Ronde kunststof voet voor jouw beachvlag

DVC levert praktische accessoires voor jouw beachvlag zoals deze ronde kunststof voet. Een handig hulpmiddel om jouw beachvlag optimaal in te zetten. De ronde kunststof voet is geschikt voor binnen en buiten. Met deze voet plaats je de beachvlag vrijstaand op de vloer. Ideaal voor toepassing op een harde ondergrond tijdens evenementen, activiteiten en beurzen.

Materiaal van de voet voor de beachvlag

Deze voet is gemaakt van kunstsof en kan met water of zand gevuld worden voor extra stevigheid, leverbaar in het wit. Andere kleuren en soorten op aanvraag of kijk bij onze andere online beachvlag accessoires.

Geschikt voor
Flex (XS), Event (XS en S)
Materiaal
Kunststof, vulbaar met water of zand
Formaat
Hoogte: 29 cm , Ø 42 cm
Gewicht
12 Kg met water, 18 Kg met zand, leeg: 0,75 Kg
Kleur(en)
Wit
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een witte kunststof voet kopen bij de DVC?

  • Alle beachvlag voeten liggen bij de DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw beachvlag voet al binnen drie werkdagen leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit beachvlag voeten met de langste levensduur.
  • Bestel jouw beachvlag eenvoudig mee via de webshop van de DVC.

Koop de ronde kunstof voet eenvoudig online via de webshop van de DVC. Wil je advies of een offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.