Gevelvlag rechtformaat ECO

Vanaf € 25,07 € 30,33 incl.btw

Is maatschappelijk verantwoord ondernemen ook één van jouw speerpunten? Kies dan voor de gevelvlag ECO, gemaakt van petflessen. Voor de productie van de vlag worden petflessen in supermarkten verzameld. De flessen worden versnipperd en verhit, zodat er garen van gespannen kunnen worden. De ECO is geschikt voor langdurig gebruik, aan jouw gevel. Bestel jouw gevelvlag ECO met eigen bedrukking eenvoudig online via de webshop van DVC.

Lees meer
Een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via de desktop website. Samenstellen en bestellen

Gevelvlag ECO voor jouw bedrijf

De gevelvlag eco is een vlag die vaak toegepast wordt in winkelstraten en op bedrijfslocaties. Een gevelvlag wappert opvallend aan de gevel en trekt de aandacht van voorbijgangers. De gevelvlag ECO wordt gemaakt van het doeksoort PETFLAG?. Exclusief verkrijgbaar bij DVC, nergens anders ter wereld.

Duurzame innovatie

Per jaar gebruiken we met zo'n allen bijna anderhalf miljard plastic flessen. Dat is meer dan 80 stuks per persoon. Van deze petflessen maken wij als eerste ter wereld weer een mooie wapperende vlag, met jouw ontwerp.

Het materiaal bestaat voor 100% uit polyester, vervaardigd uit petflessen. De flessen worden verzameld in supermarkten en bij inzamelpunten. De flessen worden vervolgens versnipperd tot vele kleine stukjes PET plastic. Door het verhitten hiervan ontstaat vloeibaar plastic, dat wordt gespannen tot meters lang draad. Van dit draad wordt het doek geweven, waar we uiteindelijk jouw ontwerp op printen.

Doeksoort
Petflag-Glans 110 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Kopband, lusje en koord aan stokzijde, rondom gezoomd
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Gevelvlag ECO bedrukken

De gevelvlag ECO wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde van 80-95%. Met jouw eigen ontwerp zorg je voor extra herkenbaarheid van jouw bedrijfsnaam.

Waarom een bedrukte gevelvlag ECO kopen bij DVC?

  • Alle gevelvlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw gevelvlag snel leveren. Je kiest de levertijd van jouw gevelvlag zelf.
  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij jou past. Meer informatie over het aanleveren van jouw bestanden.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit gevelvlag met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de gevelvlag ECO online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.