Gevelvlag rechtformaat ECO

Vanaf € 22,41 € 27,12 incl.btw

Wil jij opvallen met een vlag en staat MVO en duurzaamheid hoog op jouw agenda? Dan past de gevelvlag ECO, gemaakt van PETFLAG, perfect bij jou. PETFLAG is ons innovatieve vlaggendoek, gemaakt van gerecyclede petflessen. De ECO gevelvlag is geschikt voor langdurig gebruik. Bestel jouw gevelvlag ECO met eigen bedrukking eenvoudig online via de webshop van DVC.

Gevelvlag ECO met jouw print bestellen

De gevelvlag ECO, gemaakt van PETFLAG, zie je veel in het straatbeeld voorbij komen. Deze bedrijven, instanties en verenigingen gebruiken een duurzame variant van een eeuwenoud communicatiemiddel. Een gevelvlag wappert opvallend aan de gevel en trekt de aandacht van voorbijgangers. Heb jij een grote oplage of 100% kleurechtheid nodig? Vraag dan een offerte aan voor onze zeefdruk gevelvlaggen.

Duurzame vlaggen van innovatief vlaggendoek

Per jaar gebruiken we met zo'n allen bijna anderhalf miljard plastic flessen. Dat is meer dan 80 stuks per persoon. Van deze petflessen maken wij als eerste ter wereld weer een mooie wapperende vlag, met jouw ontwerp. Het vlaggendoek PETFLAG lanceerden wij als eerste ter wereld in 2017.


Het materiaal bestaat voor 100% uit polyester, vervaardigd uit petflessen. De flessen worden verzameld in supermarkten en bij inzamelpunten. De flessen worden vervolgens versnipperd tot vele kleine stukjes PET plastic. Door het verhitten hiervan ontstaat vloeibaar plastic, dat wordt gespannen tot meters lang draad. Van dit draad wordt het doek geweven, waar we uiteindelijk jouw ontwerp op printen.

Doeksoort
Petflag-Glans 110 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Kopband, lusje en koord aan stokzijde, rondom gezoomd
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
10.0
4 reviews
Deel jouw ervaring
Wieny Toren

Perfect

Promotie NON

Babs

Mooie kwaliteit

Simone

Super!!!!

Waarom een gevelvlag ECO kopen bij DVC?

  • DVC heeft een grote productielocatie in Dokkum. Jouw vlaggen zijn dus 100% Nederlands product en kunnen hierdoor snel geleverd worden.
  • DVC is vooruitstrevend en innovatief met het lanceren van de duurzame lijn PETFLAG. Met de gevelvlag ECO kies je het duurzame alternatief voor een reguliere vlag.
  • Wij leveren altijd de beste kleurendruk en een haarscherpe print. Je bent verzekerd van de beste kwaliteit gevelvlag met de langste levensduur.

Koop de gevelvlag ECO online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.