Gevelvlag | zeefdruk

Prijs op aanvraag

Een gevelvlag is een ideaal communicatiemiddel wanneer je wilt opvallen! Laat jouw logo of boodschap wapperen en trek de aandacht van voorbijgangers. Heb je vlaggen in een exacte PMS kleur of een grote oplage nodig? Vanaf middelgrote oplages is de zeefdrukmethode voordeliger dan digitale print. De prijs van een gevelvlag zeefdruk is afhankelijk van veel verschillende aspecten. We kijken naar jouw wensen en maken een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan

We maken graag een offerte op maat aan voor jouw zeefdruk mastvlaggen. Om je een zo goed mogelijk aanbod te doen, vragen we je tijdens de offerteaanvraag zoveel mogelijk informatie mee te sturen. Denk hierbij aan de volgende gegevens:

  • Welk formaat vlaggen heb je nodig?
  • Hoeveel vlaggen heb je nodig?
  • Hoeveel kleuren bevat het ontwerp?

Wat is zeefdruk?

Zeefdruk is één van de methodes die wordt gebruikt om een vlag te maken. Met deze methode is DVC uniek in Nederland: niemand doet dit nog op zo’n grote schaal! Met inmiddels 85 jaar ervaring hebben we de expertise in huis om jou een topproduct te leveren. Naast dat het een authentieke productiemethode is, heeft het de volgende voordelen voor jou als klant:

  • Je hebt de hoogste kleurechtheid: zo past je vlag zeker bij jouw huisstijl!
  • In grote oplages is zeefdruk voordeliger dan digitale print
  • Bij zeefdruk krijg je een volledige doordruk van 100%

Jouw ontwerp en de prijs van een gevelvlag

Wanneer jouw vlag met de zeefdrukmethode wordt gedrukt, dan is er voor elke kleur een raam nodig. Daarom speelt het aantal kleuren een grote rol in het bepalen van de prijs: zo is 1 kleur goedkoper dan een fullcolour druk. Door het specialistische handwerk zoals het spannen van de ramen zijn de opstartkosten van een zeefdruk vlag hoger dan bij een digitale vlag.

Benieuwd of jouw ontwerp geschikt is voor de zeefdruk, of twijfel je of het aantal wat je nodig hebt, voldoende is om uit te kunnen met de zeefdrukmethode? We denken graag met je mee!

Productiemethode
Zeefdruk
Meest gekozen doeksoorten
Petflag-Glans en Poly-Glans
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Kleuren
Door middel van PMS kleuren kan de vlag in jouw specifieke huisstijl kleur(en) bedrukt worden
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Naast de standaard afwerkingen zijn klantspecifieke afwerkingen mogelijk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
10 Werkdagen na goedkeuring ontwerp

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom zeefdruk gevelvlaggen bestellen bij DVC?

  • Met 85 jaar ervaring in het zeefdrukken van vlag en doek garanderen wij een topproduct met de beste kwaliteit en kleurechtheid.
  • Jouw vlaggen zijn 100% Nederlands product en komen gegarandeerd uit onze eigen productie in Dokkum.
  • Wij bieden altijd een passende offerte op maat: de prijs van jouw gevelvlaggen zijn afhankelijk van het formaat, de oplage en het aantal kleuren.

Vraag direct een offerte op maat aan voor jouw zeefdruk gevelvlaggen. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact op met ons webteam via +31 (0)519 228 228, de live chat of het contactformulier.