Gevelvlag | zeefdruk

Prijs op aanvraag

Een gevelvlag is een ideaal communicatiemiddel als jij wil opvallen! Heb jij vlaggen in een exacte PMS kleur of in grote oplage nodig om jouw bedrijfslogo te uiten of een boodschap over te brengen? Vanaf middelgrote oplages is een zeefdruk vlag voordelig. DVC is sinds 1936 specialist in het drukken van vlag en doek. Met deze kennis in huis voorzien wij jou van de beste kwaliteit vlaggen. Vraag direct een offerte op maat aan.

Vraag offerte aan

Gevelvlaggen: Multifunctioneel in gebruik

Of jij nu jouw bedrijfslogo in een drukke winkelstraat wil promoten, een boodschap wil overbrengen op een publiek of wil opvallen tijdens een evenement of speciale gebeurtenis: een gevelvlag is het perfecte communicatiemiddel. Lever jouw ontwerp aan en wij zorgen voor een haarscherpe en zeer kleurechte opdruk.

Voordelig en van de beste kwaliteit

Heb jij een grote oplage vlaggen nodig? Dan is een gevelvlag met zeefdruk opdruk een goede match. De prijs van zeefdruk is onder andere afhankelijk van de oplage en de aantal kleuren in het ontwerp. Bij grotere oplages is zeefdrukken al snel voordeliger dan een digitaal geprinte vlag. Ook kunnen wij bij een zeefdrukvlag de hoogste kleurechtheid bieden en een doordruk van 100%. DVC is de enige in Nederland met een zeefdrukproductielijn en met inmiddels 85 jaar ervaring hebben wij de expertise in huis om jou een topproduct te leveren. Je kiest zelf het doeksoort en de afwerking die bij je past. Geef jouw wensen door aan onze specialist en wij doen jou graag een passend aanbod aan de hand van jouw wensen.

Productiemethode
Zeefdruk
Meest gekozen doeksoorten
Petflag-Glans en Poly-Glans
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Kleuren
Door middel van PMS kleuren kan de vlag in jouw specifieke huisstijl kleur(en) bedrukt worden
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Naast de standaard afwerkingen zijn klantspecifieke afwerkingen mogelijk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
10 Werkdagen na goedkeuring ontwerp

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom zeefdruk gevelvlaggen bestellen bij DVC?

  • Met 85 jaar ervaring in het zeefdrukken van vlag en doek garanderen wij een topproduct met de beste kwaliteit en kleurechtheid.
  • Jouw vlaggen zijn 100% Nederlands product en komen gegarandeerd uit onze eigen productie in Dokkum.
  • Wij bieden altijd een passende offerte op maat: de prijs van jouw gevelvlaggen zijn afhankelijk van het formaat, de oplage en het aantal kleuren.

Vraag direct een offerte op maat aan voor jouw zeefdruk gevelvlaggen. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact op met ons webteam via +31 (0)519 228 228, de live chat of het contactformulier.