Mastvlag rechtformaat ECO

Vanaf € 38,40 € 46,46 incl.btw

Wil jij opvallen met een mastvlag, maar is duurzaam inkopen een belangrijk speerpunt voor jouw organisatie? Ga dan voor de mastvlag Eco, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen. Bestel jouw mastvlag ECO met jouw bedrukking direct online via de webshop van DVC of vraag een offerte aan op maat.

Mastvlag van gerecyclede petflessen

In 2017 lanceerde de Dokkumer Vlaggen Centrale het speciale vlaggendoek PETFLAG. Petflag is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en daardoor beter voor het milieu dan reguliere doeksoorten. Kies je voor een mastvlag van PETFLAG, dan kies je voor een duurzame, groene vlag voor een betere, bewuste wereld.

Mastvlaggen ECO voor jouw bedrijf

De rechtformaat mastvlag is een ideaaal communicatiemiddel, hoog wapperend in de wind. Een echte aandachttrekker op bedrijventerreinen, winkelcentra, benzinestation en evenemententerreinen. De mastvlag brengt uw product of bedrijf direct herkenbaar in beeld: kleurrijk en breed uitgemeten. Bestel jouw mastvlag met digitale print eenvoudig en snel online. Heb je een grote oplage nodig of ben je op zoek naar zeer kleurechte exemplaren met een doordruk van 100%? Vraag dan een offerte op maat aan voor zeefdruk mastvlaggen.

Doeksoort
Petflag-Glans 110 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Kopband en clips, rondom gezoomd (hoogte 300 cm voorzien van extra haak)
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
9.5
6 reviews
Deel jouw ervaring
Jasper

Snel, deskundig telefonisch advies. Resultaat conform wens.

Lodige

Alles keurig netjes geregeld van bestelling tot aflevering. Zeer goede prijs/ kwaliteit

Marianne

Top!

Nico Kerkhoff

Gemeente

Omtwerp goed uitgevoerd, snelle levering

Jack

naar wens!

Waarom een mastvlag ECO kopen bij DVC?

  • Onze productie staat in Dokkum, hierdoor bestel je niet alleen een duurzame stof, maar beperk je ook je footprint binnen Nederland.
  • Maak het ontwerp van de mastvlag zelf of laat het uitbesteden aan onze specialisten. Meer informatie over het aanleveren van jouw bestanden.
  • Gegarandeerd de mooiste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding, door reeds 85 jaar ervaring in vlag en doek.

Koop de mastvlag ECO online via de webshop van DVC. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.