Mastvlag rechtformaat | zeefdruk

Prijs op aanvraag

Creëer meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf met een mastvlag! Heb je een hoge oplage nodig of is kleurechtheid belangrijk voor jou? Grote kans dat jouw vlaggen dan het voordeligst gemaakt kunnen worden met onze zeefdrukmethode. Zo werden van oudsher ook alle vlaggen gemaakt! Tevens is DVC de enige die dit op zo’n grote schaal kan doen in Nederland. De prijs van mastvlaggen zeefdruk is afhankelijk van veel verschillende aspecten, daarom geven wij jou graag een offerte op maat. Onze specialisten helpen je graag.

Vraag offerte aan

Vraag een offerte aan

We maken graag een offerte op maat aan voor jouw zeefdruk mastvlaggen. Om je een zo goed mogelijk aanbod te doen, vragen we je tijdens de offerteaanvraag zoveel mogelijk informatie mee te sturen. Denk hierbij aan de volgende gegevens:

  • Welke formaat vlaggen heb je nodig?
  • Hoeveel vlaggen heb je nodig?
  • Hoeveel kleuren bevat het ontwerp?

Voor de volledigheid raden we je ook aan het ontwerp alvast mee te sturen. Bekijk hiervoor de aanleverspecificaties.

Wat is zeefdruk?

Bij DVC gebruiken we twee productiemanieren om vlaggen te maken: digitaal en zeefdruk. Kleine oplages worden vaak digitaal geprint, maar in zeefdruk zijn we écht uniek. Naast dat het een echte ambacht is, heeft het voor jou als klant ook een aantal grote voordelen:

  • Met zeefdruk kunnen we een hoge kleurechtheid (PMS of RAL) garanderen
  • Met zeefdruk heeft je vlag een doordruk van 100%
  • Zeefdruk is voordeliger in middelgrote tot grote oplages

Jouw ontwerp en de prijs

Het aantal kleuren speelt een grote rol in het bepalen van de prijs: zo is 1 kleur goedkoper dan een fullcolour druk. Door het specialistische handwerk zoals het spannen van de ramen zijn de opstartkosten van een zeefdruk vlag hoger dan bij een digitale vlag. Benieuwd of jouw ontwerp geschikt is voor de zeefdruk, of twijfel je of het aantal wat je nodig hebt, voldoende is om uit te kunnen met de zeefdrukmethode? We denken graag met je mee!

Productiemethode
Zeefdruk
Meest geschikte doeksoorten
Petflag-Glans, Poly-Glans, LongLife, Petflag-Spun, Spun-Poly, Petflag-Air en Poly-Air
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Kleuren
Door middel van PMS kleuren kan de vlag in jouw specifieke huisstijl kleur(en) bedrukt worden
Onderhoud
Alle doeksoorten zijn wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Naast de standaard afwerkingen zijn klantspecifieke afwerkingen mogelijk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
10 Werkdagen na goedkeuring ontwerp

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom zeefdruk mastvlaggen bestellen bij DVC?

  • DVC is al 1936 gespecialiseerd in het zeefdrukken van vlag en doek. Deze kennis en ervaring zie je terug in de kwaliteit van jouw mastvlag.
  • Jouw vlaggen zijn 100% Nederlands product en komen gegarandeerd uit onze eigen productie in Dokkum.
  • Wij bieden altijd een passende offerte op maat: de prijs van jouw mastvlaggen zijn afhankelijk van het formaat, de oplage en het aantal kleuren.

Vraag direct een offerte op maat aan voor jouw zeefdruk mastvlaggen. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact op met ons webteam via +31 (0)519 228 228, de live chat of het contactformulier.