Mastvlag | zeefdruk

Prijs op aanvraag

Een mastvlag zeefdruk is een gegarandeerde eyecatcher bij jouw (bedrijfs)pand. De kleuren van een gezeefdrukte vlag zijn kleurecht en hebben een volle doordruk. Kies voor zeefdruk vlaggen als jij vlaggen bestelt in een middelgrote tot grote oplage of als je op zoek bent naar een zeer kleurecht resultaat. De prijs van mastvlaggen zeefdruk is afhankelijk van veel verschillende aspecten, daarom geven wij jou graag een offerte op maat. Onze specialisten helpen je graag.

Vraag offerte aan

Hoe werkt het zeefdrukken van mastvlaggen?

Tegenwoordig worden veel vlaggen digitaal gedrukt, maar zeefdrukken is een specialistische ambacht en heeft ook een aantal grote voordelen. Bij zeefdruk vlaggen kunnen wij een hoge kleurechtheid (PMS of RAL) garanderen, ook heeft zeefdruk een volle doordruk aan de achterzijde en is voordelig in middelgrote tot grote oplages. De prijs van een zeefdruk mastvlag is afhankelijk van veel verschillende aspecten. Het aantal kleuren speelt een grote rol in het bepalen van de prijs, zo is 1 kleur goedkoper dan een fullcolour druk. Door het specialistische handwerk zoals het spannen van de ramen zijn de opstartkosten van een zeefdruk vlag hoger dan bij een digitale vlag. DVC is al sinds 1936 gespecialiseerd in het bedrukken van vlag en doek en wij zijn de enige Nederlandse producent met een zeefdruk productielijn. De kennis en ervaring zie je terug in de kwaliteit van jouw mastvlag.

Mastvlag zeefdruk met jouw ontwerp of (bedrijfs)logo

Vraag een offerte op maat aan voor jouw zeefdruk mastvlaggen. Om jou een zo goed mogelijk aanbod te doen vragen wij jou tijdens de offerteaanvraag zoveel mogelijk informatie mee te sturen. Denk hierbij aan de volgende gegevens: Welk formaat vlaggen heb je nodig en in welke oplage? Hoeveel kleuren bevat het ontwerp? Voor de volledigheid raden wij aan het ontwerp ook alvast mee te sturen met de offerteaanvraag. Bekijk de aanleverspecificaties.

Productiemethode
Zeefdruk
Meest geschikte doeksoorten
Petflag-Glans, Poly-Glans, LongLife, Petflag-Spun, Spun-Poly, Petflag-Air en Poly-Air
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Kleuren
Door middel van PMS kleuren kan de vlag in jouw specifieke huisstijl kleur(en) bedrukt worden
Onderhoud
Alle doeksoorten zijn wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Naast de standaard afwerkingen zijn klantspecifieke afwerkingen mogelijk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
Standaard levertijd
10 Werkdagen na goedkeuring ontwerp

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom zeefdruk mastvlaggen bestellen bij DVC?

  • DVC is al 1936 gespecialiseerd in het zeefdrukken van vlag en doek. Deze kennis en ervaring zie je terug in de kwaliteit van jouw mastvlag.
  • Jouw vlaggen zijn 100% Nederlands product en komen gegarandeerd uit onze eigen productie in Dokkum.
  • Wij bieden altijd een passende offerte op maat: de prijs van jouw mastvlaggen zijn afhankelijk van het formaat, de oplage en het aantal kleuren.

Vraag direct een offerte op maat aan voor jouw zeefdruk mastvlaggen. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact op met ons webteam via +31 (0)519 228 228, de live chat of het contactformulier.