Tafelvlag hoogformaat

Vanaf € 17,91 € 21,67 incl.btw

Bedrukte tafelvlaggen met een eigen ontwerp. Deze tafelvlag hoogformaat zorgt voor zichtbaarheid en sfeer in kantoren en ontvangstruimtes. Ook zijn tafelvlaggen zeer geschikt voor beurzen, presentaties en conferenties. U heeft keuze uit enkel- of dubbelzijdige bedrukking. De tafelvlag wordt gedrukt op de kwalitatieve doeksoorten Acetaat of Satijn. Je kunt de bijbehorende tafelvlag standaards eenvoudig meebestellen. Bestel jouw tafelvlag met eigen ontwerp eenvoudig online via de website van DVC.

Lees meer
Zelf ontwerpen of een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via een desktop computer, laptop of nieuwer model tablet (landscape modus).

Tafelvlag hoogformaat bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve tafelvlag hoogformaat met jouw eigen ontwerp? Bestel jouw tafelvlag dan eenvoudig online via de webshop van DVC. Altijd de beste tafelvlaggen met de mooiste bedrukking.

Tafelvlaggen hoogformaat voor jouw bedrijf

De hoogformaat tafelvlag is een vlag die vaak wordt toegepast op bedrijfslocaties, beurzen en evenementen. Een sierlijke blikvanger voor op de balie, bureau of op tafel. En ook leuk om cadeau te geven voor een bedrijfsopening of jubileum. De tafelvlaggen zijn zeer geschikt voor gebruik op wisselende locaties.

De tafelvlag hoogformaat wordt meestal gecombineerd met een tafelstandaard.

Materiaal van de tafelvlag hoogformaat

De tafelvlaggen van DVC worden standaard geleverd in enkelzijdig bedrukt Acetaat of dubbelzijdig bedrukt Satijn. Voor andere doeksoorten kun je een offerte aanvragen bij DVC.

Tafelvlag hoogformaat
Doeksoort
Acetaat: 92 gr/m² polyester taft, Satijn: 225 gr/m2 polyester, beplakt met vlies aan achterzijde, dubbelzijdig uitgevoerd
Doordruk
Keus uit enkelzijdige bedrukking met 100% doordruk en dubbelzijdige bedrukking met voor- en achterzijde gelijk beeld
Afwerking
Keus uit afwerking met lusje en koordje of open zoompje; tafelvlaggen van Acetaat worden rondom gesneden, tafelvlaggen van Satijn worden rondom gestikt
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs
6.0
1 reviews
Deel jouw ervaring
simone

kleur wijkt iets af

Waarom een bedrukte tafelvlag kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit tafelvlaggen met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
  • Je hebt bij ons een ruime keuze uit bijpassende standaards.
  • Maak het ontwerp eenvoudig online of besteed het uit aan onze specialisten.

Bestel jouw tafelvlag hoogformaat direct online via de webshop van DVC. Wij leveren ook tafelvlaggen met andere vormen of in grote formaten. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.