Flevolandse wimpel

Vanaf € 25,00 € 30,25 incl.btw

De provinciewimpel van Flevoland is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Flevolandse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Onze provinciewimpels zijn gemaakt van het sterke vlaggendoek PETFLAG-Spun of Spun-Poly. De bedrukking is kleurecht en UV bestendig. Met de wimpel van Flevoland geeft je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. DVC biedt u de keus uit een wimpel met lusjes, een traditioneel houten wimpelstokje of een rubberen. Het rubberen stokje, ook wel Fluisterwimpel genoemd, zorgt ervoor dat de wimpel geen tikkend geluid veroorzaakt. Bestel de Flevolandse wimpels direct online via de webshop van DVC.

Flevolandse wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Flevolandse wimpel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Flevolandse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Flevoland voor jouw vlaggenmast

Breng de provincie Flevoland goed in beeld in jouw straat. Flevoland wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Flevoland ziet een mast er vrolijk uit. Door een Flevolandse wimpel te combineren met een Flevolandse vlag geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen in Flevoland.

Materiaal van de Flevolandse wimpel

De wimpel wordt geleverd met lusjes, een traditioneel houten of rubberen stokje, deze laatste wordt ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt. DVC is de eerste en enige leverancier met deze oplossing.

De wimpels van Flevoland worden gemaakt van het polyester weefsel PETFLAG-Spun of Spun-Poly. Dit materiaal is zeer sterk, kleurecht en weer- en windbestendig. De wimpel is voorzien van ophanggarnituur, geheel rondom gezoomd.

Doeksoort
Petflag-Spun 125 gr/m² polyester weefsel of Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, beiden brandvertragend B1
Afwerking
Voorzien van lusjes of ophanggarnituur met houten of rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Flevolandse wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provincie wimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij binnen twee werkdagen leveren.

Koop de wimpel van Flevoland online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.