Limburgse wimpel

Vanaf € 29,00 € 35,09 incl.btw

De provinciewimpel van Limburg is een mooie aanvulling voor jouw vlaggenmast. De Limburgse wimpel mag dag en nacht buiten blijven hangen. Met de wimpel van Limburg geef je extra kleur aan regionale gebeurtenissen in jouw straat. Door het rubberen stokje in de fluisterwimpel, heb je geen last van het tikkende geluid tegen de mast. Bestel de Limburgse wimpel direct online via de webshop van DVC.

Samenstellen en bestellen

Limburgse wimpel bestellen

Ben je op zoek naar een Limburgse wimpel voor jouw vlaggenmast? Bestel de Limburgse wimpel online via de webshop van DVC. Altijd wimpels met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Wimpels van Limburg voor jouw vlaggenmast

Breng de provincie Limburg goed in beeld in jouw straat. Limburgse wimpels mogen onder alle omstandigheden ter decoratie aan vlaggenmasten hangen. Met een wimpel van Limburg ziet een mast er vrolijk uit. Door een Limburgse wimpel te combineren met een Limburgse vlag geeft je nog meer kleur aan speciale gebeurtenissen en evenementen in Limburg.

Materiaal van de Limburgse wimpel

De wimpel wordt geleverd met een rubberen stokje, ook wel de Fluisterwimpel genoemd. Door het luxe rubber wordt geluidsoverlast bij jou en jouw buren voorkomen wanneer het stokje tegen de mast aan tikt.

De wimpels van Limburg worden gemaakt van het polyester weefsel Spun-Poly. Dit materiaal is zeer sterk en kleurecht.

Doeksoort
Spun-Poly 155 gr/m² polyester weefsel, brandvertragend B1
Afwerking
Ophanggarnituur met rubberen stokje, rondom gezoomd
Productiemethode
Zeefdruk
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoort Spun-Poly gaat circa 20% langer mee
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen
9.5
4 reviews
Deel jouw ervaring
Gerard

Jo

Weer een mooie kwaliteitsvlag

Juul

Hangt perfect

Angela

goed

Waarom een Limburgse wimpel kopen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Alle provinciewimpels liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren.
  • Het materiaal Spun-Poly is zeer kleurecht en weer- en UV-bestendig.

Koop de wimpel van Limburg online via de webshop van DVC. Voor advies of vragen helpen wij jou graag via de chat of het contactformulier.