5 persoonlijke cadeaus onder de €30

5 persoonlijke cadeaus onder de €30

Het is alweer december en dat betekent vooral: cadeaus! Om jou daarmee te helpen dit jaar, hebben we 5 persoonlijke cadeaus op een rijtje gezet uit ons eigen woonlabel: STIJLDOK. Want hoe leuk is het om een cadeau te krijgen dat speciaal voor jou is gemaakt? Steel de show met jouw gepersonaliseerde cadeau.

#1: Muurcirkels

Je las het al in onze blog over de woontrends voor dit najaar en we stellen dit product ook hier graag aan je voor: muurcirkels! Je kunt de muurcirkel helemaal zelf ontwerpen. Kies een mooie print, een persoonlijke foto of een passende quote zodat hij goed past bij de rest van het interieur. Hang ‘m aan de muur, of gebruik de houten standaard om hem neer te zetten. Voor binnen en buiten, al vanaf €15,50.

Ook leuk: kies een muurcirkel van aluminium en ontwerp een huisnummer muurcirkel!

#2: Kussens

Kussens zorgen voor gezelligheid en sfeer in het interieur. Geef een leuke print cadeau, of gebruik jullie favoriete quote in het ontwerp. Kies uit 1 ontwerp voor beide zijden of 2 verschillende ontwerpen. Ook leuk: print een foto van het favoriete huisdier of kleindochter op een kussen, zo is er altijd wat te knuffelen. Helemaal te personaliseren met tekst en stickers! Vanaf €18,51. Stel hier je cadeau samen!

#3: Foto op canvas

Die foto die je zo mooi vindt, geef ‘m gewoon cadeau! Een foto op canvas heeft een zachte uitstraling en is helemaal passend te maken bij elk interieur. Heb je meerdere foto’s die je graag wilt laten afdrukken? Maak dan online een collage van al je favoriete foto’s! Het formaat van de canvasdoek kun je zelf kiezen. Al vanaf €9,00 een leuk en persoonlijk cadeau.

Wil je een foto of print die ook geschikt is voor buiten? Kies dan voor een tuinplaat: deze is geschikt voor binnen en buiten!

#4: Tuinposter

Met alvast een zonniger vooruitzicht, is een tuinposter hét cadeau om elke tuin sfeervol aan te kleden. Een echte eyecatcher- en net als alle andere producten van STIJLDOK volledig te personaliseren. Kies eerst het formaat en begin dan met het ontwerp: een print, foto of tekst. De tuinposters zijn vierkant te verkrijgen, staand of liggend. Vanaf €29,38.

#5: Tuinplaat

Naast een poster voor in de tuin, biedt STIJLDOK ook tuinplaten aan. Op dezelfde manier te ontwerpen, maar gemaakt van aluminium in plaats van zeil. Weet je niet voor ontwerp je wilt? Neem dan eens een kijkje in onze beeldbank.  De tuinplaat is op te hangen door middel van een ophangsysteem, welke je apart kunt bestellen. Je bestelt een tuinplaat al vanaf €17,00.

Genoeg leuke persoonlijke cadeaus te bedenken, om iemand extra te verrassen tijdens de feestdagen of als cadeau voor een verjaardag. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Wij helpen je graag! Je kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, het contactformulier of telefonisch via (+31) 0519 228 228.