Met vlag en wimpel geslaagd? 4 cadeautips voor examenkandidaten

Met vlag en wimpel geslaagd? 4 cadeautips voor examenkandidaten

In mei breken de spannende weken voor middelbare scholieren weer aan. Dan staan de eindexamens op het programma! En wie slaagt, verdient natuurlijk een mooi cadeau. In deze blog delen we vier cadeautips voor examenkandidaten waarmee jij een geslaagde kunt verrassen met een persoonlijk cadeau!

#1 Geslaagd vlag met eigen ontwerp

Hier is dat feestje! Verras de geslaagde met een persoonlijke geslaagd vlag! Kies voor standaard geslaagd vlag of gebruik je creativiteit en maak je eigen vlag ontwerp! Plaats bijvoorbeeld een foto van de geslaagde op een kleurrijke achtergrond naar keuze en voeg er nog een eigen boodschap aan toe om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Zo heb je in een handomdraai een uniek cadeau.

#2 Geslaagd wimpel

Wat geef je iemand die met vlag en wimpel slaagt voor zijn of haar examens? Een wimpel van DVC natuurlijk! Onze Geslaagd wimpel valt door zijn gele kleurtje lekker op en dat is precies wat je wilt bij zo’n feestelijke gebeurtenis! Hang de wimpel traditiegetrouw uit samen met de Nederlandse vlag + rugzak en geen voorbijganger kan hier nog omheen…

Vergeet de vlag en rugzak niet uit te hangen voor de geslaagde!

#3 Hippe strandstoel

Wil je écht een origineel geven aan een geslaagde? Wat dacht je van een vrolijke strandstoel? Je kunt kiezen uit zes verschillende ontwerpen tuinstoelen, ieder met een eigen kleur en tekst, zoals ‘Topper #geslaagd’ of ‘Waar is dat feestje?! #partytime’. Zo is het pas écht fijn vakantie vieren in de tuin of op het strand! Je klapt hem namelijk makkelijk in, dus deze eyecatcher kan overal mee naartoe.

Strandstoelen Geslaagd
Strandstoelen Geslaagd

#4 Spandoek met eigen foto en spreuk

Een ander product om mee uit te pakken, is een zelfontworpen spandoek! Laat hem bedrukken met de naam van de geslaagde en een foto en hang hem op een prominente plek waar het spandoek goed tot zijn recht komt. Zo wordt opvallen een makkie!

Hopelijk heb je nu een flinke dosis inspiratie gekregen over cadeautips voor examenkandidaten om bij DVC dat perfecte en unieke cadeau voor die ene geslaagde te vinden!