Cocktaildag: vier mee met de mooiste ontwerpen!

Cocktaildag: vier mee met de mooiste ontwerpen!

Vrijdag 13 mei is het Wereld Cocktail Dag. En wat is er nou leuker dan jouw lievelingsdrankje te vereeuwigen in je interieur?

13 mei is vastgesteld, omdat op deze datum een uitgave van The Balance and Columbian Repository werd uitgegeven waarin er voor het eerst een gedetailleerde beschrijving van een cocktail werd gegeven.

“Een cocktail is een stimulerende likeur, die samengesteld is uit alcohol, suiker, water en bitters.”

Cocktails in je interieur

Niet alleen vinden we cocktails erg lekker om te drinken, ze staan ook nog eens heel fancy in je interieur! Wat dacht je bijvoorbeeld van een tweeluik van je favoriete drankje? Laat de ontwerpen afdrukken op canvas, of ga voor aluminium! Op die manier kun je afwisselen tussen binnen én buiten.

Of ga voor jouw lievelingsdrankje met de achtergrondkleuren die passen bij de kleuren van jouw interieur, zoals op de foto hieronder. Met kleurrijke ontwerpen is een foto op plexiglas een goede keuze: deze laat de kleuren namelijk heel mooi uitkomen! Op websites zoals unsplash kun je veel foto’s zonder rechten vinden!

Ook leuk: hang een foto in jouw keuken, of – als je als echte cocktaillover eentje hebt – boven de plek waar jij jouw cocktail benodigdheden hebt te staan. Zoals bijvoorbeeld hieronder, boven een drank karretje! Wil je hetzelfde ontwerp gebruiken? Lees dan verder voor de link naar Pinterest!

Wil je één van de getoonde ontwerpen gebruiken, of ben je op zoek naar meer cocktail foto’s? Check snel ons Pinterest bord! Hier bewaren we de leukste (rechtenvrije) ontwerpen.

Kunnen we je nog ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje! We beantwoorden graag je vragen over welk materiaal voor jou de beste keuze is, hoe je een eigen foto kunt uploaden of geven je advies over welk formaat en welke kleuren.