Een nieuw merk is geboren! Maak kennis met STIJLDOK: hét woonlabel van DVC

Een nieuw merk is geboren! Maak kennis met STIJLDOK: hét woonlabel van DVC

Hoera! DVC heeft er een zusje bij! Maak kennis met......STIJLDOK! Hét fonkelnieuwe woonlabel van DVC. Bij STIJLDOK maken we de mooiste interieur producten op maat, door jou zelf ontworpen! Je kunt bij ons terecht voor items voor binnen én buiten: van fotobehang tot muurcirkel en van sierkussen tot tuinposter. En eigenlijk alles daar tussenin... In deze eerste STIJLDOK blog nemen we je mee in de belevenis van ons nieuwe woonlabel. Laat je inspireren!

Van idee tot werkelijkheid!

En toen was daar STIJLDOK! Het idee was er al langer, maar nu is het dan eindelijk werkelijkheid! DVC heeft vanaf nu haar eigen interieurlabel. En daar zijn we best een beetje trots op! Al langere tijd was er de missie om de buitenwereld te laten zien dat DVC méér kan produceren dan vlag- en doekproducten alleen. Met onze Sign vestiging in Amsterdam zijn de mogelijkheden inmiddels eindeloos en kunnen (én willen) we veel meer moois maken, ook voor de particuliere klant! Je kon bij DVC al terecht voor enkele indoor items, maar met de komst van STIJLDOK hebben we ons assortiment op het gebied van wonen flink uit kunnen breiden!

Muurcirkels
Muurcirkels

Gepersonaliseerde producten

Of je nu op zoek bent naar een meubelstuk (zitzak of stoel), een nieuw behangetje (jungleprint of bohemian), een foto voor aan de muur (canvasdoek of muurcirkel) of aankleding voor je tuin (sierkussen of buitenkleed); je vindt het bij STIJLDOK. Én altijd precies in de woonstijl die bij jou past; al onze producten zijn namelijk zelf naar eigen wens samen te stellen in onze ontwerpmodule in de kleur, print of foto die je wilt. Hierdoor is je item altijd persoonlijk en uniek! Even op een rijtje wat je zoal kunt verwachten qua producten:

In de ‘toekomst’ hopen we verder uit te breiden qua producten, maar voor nu introduceren we STIJLDOK met deze huis- en tuin items!

Van fotobehang tot muurcirkel en van tuinposter tot sierkussen. Jouw stijl komt tot leven bij STIJLDOK!

Waarom STIJLDOK?

Nu zul je je misschien afvragen: waarom bestellen bij STIJLDOK? Nou, dat gaan we je vertellen! Bij DVC hebben we al meer dan 80 jaar ervaring in het bedrukken van producten. We mogen ons dan ook wel met recht specialist noemen op dit gebied. Bij ons ben je dan ook verzekerd van producten van de beste kwaliteit en met de langste levensduur. Het ontwerpen en bestellen van producten gaat bovendien makkelijk en snel. En kom je er niet uit? Geen probleem, er zit altijd iemand voor je klaar van het webteam. We helpen je graag!

Foto op aluminium
Foto op aluminium

Wat mogen we voor jou stijlen?

Hopelijk ben je na het lezen van deze blog net zo enthousiast geworden over ons fonkelnieuwe woonplatform STIJLDOK, als dat wij zijn! We hopen je in de toekomst alleen maar verder te inspireren en je blij te maken met de mooiste, gepersonaliseerde items voor jouw huis, tuin of balkon! Neem snel een kijkje in de webshop onder de categorie ‘STIJLDOK’ op onze website. Wat mogen we binnenkort voor jou stijlen?