Eindexamens 2023: Dit kun jij als school regelen voor alle geslaagden!

Eindexamens 2023: Dit kun jij als school regelen voor alle geslaagden!

Het einde van het schooljaar komt er weer aan en dat betekent dat veel scholen zich voorbereiden op het eindexamen van 2023. Vier het met een geslaagd pakket en ga voor een feestelijke aankleding!

Als school wil je ervoor zorgen dat de geslaagden een onvergetelijke afsluiting van hun middelbare schooltijd hebben en daar kunnen wij bij helpen. Bij DVC bieden wij namelijk verschillende producten aan die perfect zijn voor het vieren van het eindexamen.

Geslaagdpakket voor alle leerlingen

Feliciteer elke geslaagde met een persoonlijk schoolpakket. Wimpels, vlaggen, deurbanners of muurcirkels: stel je eigen pakket samen! Wat hierin natuurlijk niet kan ontbreken is een mooie hoodie als aandenken aan de jaren die de leerling heeft doorgebracht op jouw school. Daarnaast kan je een pet, vlaggenlijnen en veel andere dingen in dit pakket verwerken, niks is te gek!

Diplomahoezen

Dat mooie papiertje wil je natuurlijk ook goed bewaren. Voor hoezen zijn er veel mogelijkheden: ga voor een stoffen envelop, een stevige papieren hoes of een mapje van plastic. We denken graag met je mee!

Feestelijke aankleding

Vlaggen en vlaggenmasten zijn perfect voor het versieren van het schoolplein en het vieren van het eindexamen. Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten vlaggen. Zo kun je bij ons het logo van jouw school op een vlag laten bedrukken of geslaagd vlaggen kiezen om aan iedere geslaagde leerling te geven. Daarnaast bieden we ook verschillende soorten vlaggenmasten aan, zodat je altijd jouw vlag kan laten wapperen op de juiste plek.

Naast vlaggen en vlaggenmasten bieden we ook geprinte producten aan, zoals spandoeken en banners. Deze producten zijn perfect om op te hangen op het schoolplein of in de aula om de geslaagden te feliciteren. Bij DVC hebben we de mogelijkheid om deze producten te bedrukken met een persoonlijke boodschap of het logo van de school, zodat het echt een unieke en persoonlijke boodschap wordt.

Maatwerk

Bij DVC zijn we gespecialiseerd in het maken van producten op maat. Zo kunnen we altijd een product vinden dat perfect past bij de wensen en behoeften van jouw school. Wil je meer weten over onze producten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een geslaagd pakket voor jouw school? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!