Groen in je interieur ❀

Groen in je interieur ❀

Groen is áltijd in als het om interieur gaat. Zowel de kleur als planten! Groen wordt geassocieerd met groei. Het werkt ontspannend en geeft een frisheid en energie. Fan van groen in je interieur? We geven je wat inspiratie!

Groen in de woonkamer

Ga je voor een rustige tint groen, of een mooie chique kleur? In beide woonkamers is groen de hoofdkleur, maar toch hebben ze een compleet andere uitstraling. Ga voor een mooi design op canvas voor boven de bank om het plaatje af te maken.

Groen in de slaapkamer

Groen geeft rust: geen wonder dat het een veelgebruikte kleur is in de slaapkamer. Mix en match met een groene muur en een printje, en mooie kamerplanten. Valt de hangplant je ook op? 😉

Groen in de hal

Groen past in elke kamer,  zo ook de hal. Door het groen lijkt je gang levendiger en bovendien kan een kamerplant een mooie woonaccessoire zijn. Houd je van een botanische sfeer? Dan kun je helemaal losgaan met groen. Zowel kamerplanten als romantische designs.

Benieuwd wat groen kan doen in jouw huis? Bekijk ons assortiment! Kunnen we je nog ergens mee helpen? Stuur makkelijk een berichtje via de chat of neem contact op via het contactformulier.