Dit zijn pas handige vlaggenmast accessoires

Dit zijn pas handige vlaggenmast accessoires

Je hebt een vlaggenmast, nu nog de accessoires. Maar welke vlaggenmast accessoires zijn er allemaal? En wat is er eigenlijk allemaal mogelijk met een vlaggenmast? Wij hebben heel wat handige accessoires in ons assortiment. In dit artikel lichten we een paar uit, zodat jij precies weet wat je nodig hebt.

Vlaggenmasten voor banieren

Aan een vlaggenmast kun je twee verschillende soorten vlaggen hangen, namelijk de mastvlaggen en de baniervlaggen. Wil je een baniervlag in de mast hangen? Dan heb een banierhouder nodig om de vlag recht te laten hangen. Of je nu een aluminium of polyester vlaggenmast hebt. Voor elk materiaal hebben we er één. Je bestelt de vlaggenmast accessoires in onze webshop en je krijgt er standaard een verloopstuk met draaitop, ringen en contragewicht bij. Die laatste accessoires kun je ook los bestellen. Als er bijvoorbeeld één aan vervanging toe is.

Vlaggenmasten met verlichting

Heb je vlaggenmasten met vlaggen voor je bedrijfspand staan? Dan ben je overdag goed zichtbaar. Maar als het donker wordt zijn de vlaggen niet meer te zien. Met vlaggenmast verlichting leg je ook ’s avonds de aandacht op jouw bedrijf. Ze bevatten LED’s, zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. Door onze makkelijke handleiding plaats je de vlaggenmast verlichting eenvoudig zelf.

Vlaggenmasten waar je niet in klimt

Wie klimt er nou in vlaggenmasten? Dat is inderdaad niet de bedoeling, maar gebeurt helaas wel. Met een antiklimbeugel weet je zeker dat je geen ongewenste gasten in je mast hebt hangen. Kies in de webshop de juiste diameter en de antiklimbeugel bevestig je na ontvangst eenvoudig zelf.

Vlaggenmast accessoires bestellen

Onze webshop staat vol met accessoires, zodat jij altijd een onderdeeltje kunt vervangen. Bijvoorbeeld de kikker, waarmee je het vlaggenkoord aan de mast bevestigd. Of het vlaggenkoord zelf, als de oude versleten is. We hebben ook sierdoppen, voor extra bescherming van de kantelanker. Verschillende kleuren mastknoppen, clips, verloopstukken en meer. Alle accessoires zijn van sterk materiaal en kun je zelf plaatsen of vervangen. Wil je meer weten over alle vlaggenmast accessoires? Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.