Jouw NASA geboortefoto

Jouw NASA geboortefoto

Vanaf juni 1995 heeft NASA voor elke dag een Astronomy Picture of the Day en met een beetje geluk is het een toffe foto! Hoe leuk is het om jouw NASA geboortefoto een plekje te kunnen geven op je kamer?

Jouw foto vind je op apod.nasa.gov. Ga naar de zoekfunctie of de kalender en vind jouw verjaardag! Één minpuntje: als je bent geboren voor juni 1995, heeft NASA geen foto bijgehouden. Wél kun je op de website van NASA zien wat voor bijzonders Hubble zag op de datum van je verjaardag. Op 30 november in 2014 zag Hubble bijvoorbeeld een gigantische cluster van ongeveer 3.000 sterren, die  Westerlund 2 is genoemd. De cluster bevindt zich in een levendige stellaire broedplaats die bekend staat als Gum 29, op een afstand van 20.000 lichtjaar in het sterrenbeeld Carina.

30 november 2001
30 november 2001

Een uniek geboortecadeau die je bijvoorbeeld als muurcirkel of geprint op aluminium cadeau kunt geven. Of ga voor plexiglas: zo komen de kleuren extra helder uit!

Natuurlijk niet alleen voor geboortes – ook voor mooie gebeurtenissen zoals een trouwerij is het een mooie herinnering. Zet met behulp van onze ontwerpmodule de datum en eventueel een naam of titel in het ontwerp, zoals de rechter foto.

Ga voor een klein product van 20×20 om hem ergens neer te zetten met een bijpassende standaard, of ga voor groot en kies een mooi formaat voor boven je bank, bed of in de hal.

Hoe is jouw NASA geboortefoto? Deel ‘m met #STIJLDOKNASA!

 

Benieuwd welk materiaal het beste past bij jouw wensen? Neem contact met ons op per mail, telefoon of chat!