Kies de vlag die bij je past

Kies de vlag die bij je past

Vlaggen zijn te bestellen in alle vormen en maten. Of je nu erop uit trekt met je boot, een verjaardag viert, op een evenement staat, thuis de vlag uit wilt hangen of dat je zichtbaar wilt zijn met je bedrijf. Bij ons bestel je snel de vlag die bij je past. In dit artikel lees je welke vlaggen er allemaal zijn én wat je ermee kunt.

Een vlag aan de gevel

Met een beetje wind wappert een vlag vrolijk aan een gevel van je woning of je bedrijf. Thuis hang je de vlag uit bij een bijzondere gebeurtenis en op je werk om op te vallen. Maar welke soort vlag heb jij nu nodig? Wij helpen je bij die keus. In de productconfiguratie van de gevelvlaggen bieden wij drie stoffen aan en een duidelijke omschrijving in de verschillen. Staat MVO hoog op jouw agenda? Kies dan onze duurzame variant van PETFLAG, gemaakt van gerecyclede petflessen.

 

Loop je wel eens door een winkelstraat en vraag jij jezelf wel eens af wat voor vlaggen daar hangen? Grote kans dat het kioskvlaggen zijn. Het voordeel is dat de vlag naar beneden hangt en de bedrukking altijd leesbaar is voor het winkelend publiek. Het is ook mogelijk om de vlag dubbelzijdig te drukken op PVC materiaal. Van welke kant het publiek ook komt, jouw logo is van beide kanten leesbaar.

Een vlag in de hoogte

Met een vlaggenmast is jouw bedrijf van ver zichtbaar. Heb je al een vlaggenmast voor de deur staan? Dan kun je kiezen uit twee soorten vlaggen: de mastvlaggen en de baniervlaggen. De mastvlaggen zijn de rechthoekige vlaggen die vrij in de wind wapperen. De baniervlaggen zijn verticale en langwerpige vlaggen en zitten van boven tot onder vast aan de mast. Ze zijn alleen geschikt voor vlaggenmasten met en banierhouder. Het voordeel van de baniervlaggen is dat de boodschap altijd goed leesbaar is.

Beide vlaggen zijn verkrijgbaar in de prijsbewuste variant, de plus variant en de eco variant. Hangt de vlag altijd bovenin de mast? Kies dan voor de plus vlag, deze gaat 20% langer mee. De prijsbewuste vlag is enorm geschikt voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld bij een eenmalige actie. De eco vlag, gemaakt van petflessen, is ook van enorm hoge kwaliteit én is goed voor het milieu.

Een vlag op een evenement

Je herkent ze vast: de beachvlaggen. Rasechte actiemakers in elke denkbare vorm, kleur en grootte. Je ziet ze vaak op festivals, sporttoernooien, beurzen of een ander evenement en zijn een goed middel om op te vallen met jouw bedrijf. Heb je alleen een tafel tot je beschikking? We hebben een breed assortiment tafelvlaggen. Bedruk ze met een eigen logo en geef een herkenbaar signaal af tijdens seminars, congressen of zakelijke meetings. Het feestje compleet maken? Versier de hele ruimte met een vlaggenlijn die bedrukt is met je eigen ontwerp. Ze zijn leverbaar met de herkenbare puntvlaggetjes of rechte vlaggetjes. Hang ze gerust buiten op, want deze feestelijke lijn kan tegen weer en wind.

Een vlag op het water

In het vaarseizoen zie je aan vrijwel iedere boot en vlag hangen. Vaak is het de vlag van het land waar de eigenaar vandaan komt. Handig, zo kunnen landgenoten elkaar herkennen. We hebben een compleet assortiment bootvlaggen op voorraad. Bestel ook de Belgische bootvlag in onze shop. Het is ook mogelijk om vlag te bedrukken met een eigen logo. Bijvoorbeeld voor speciale evenementen. Ze zijn er in twee verschillende uitvoeringen: de puntvlag en de rechte vlag. De puntvlag heeft een feestelijke uitstraling terwijl de rechte vlag meer ruimte heeft voor de opdruk.

Een vlag bestellen

Kies een vlag uit ons brede assortiment of laat de vlag bedrukken. Laat je de vlag door ons bedrukken? Wij zetten jouw opdruk altijd haarscherp op het doek. Lever hiervoor een eigen ontwerp aan of laat onze specialisten een opvallend ontwerp voor je maken. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen via +31(0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.