Baniervlag ECO

Vanaf € 40,16 Vanaf € 36,14 € 43,73 incl.btw

De Baniervlag ECO is de duurzaamste in zijn soort en exlusief te bestellen bij DVC. De Baniervlag ECO wordt gemaakt van 100% gerecyclede petflessen met jouw eigen opdruk. Door de banierhouder is jouw logo of boodschap altijd goed zichtbaar, ideaal voor langdurig gebruik. Bestel jouw baniervlag Eco online via de webshop van DVC.

Lees meer
Een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via de desktop website. Samenstellen en bestellen

Baniervlag ECO bestellen

De baniervlag Eco wordt wereldwijd alleen aangeboden door DVC. We hebben dit product namelijk speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat wij en onze klanten een bijdrage leveren aan een betere wereld. Kies ook voor de baniervlag eco en kies ook direct voor een bewuste wereld.

Materiaal van de baniervlag Eco

Van reeds gebruikte petflessen maken wij als eerste ter wereld weer een mooie wapperende baniervlag. Hoe ziet dit proces eruit:

- De flessen worden verzameld in supermarkten en bij inzamelpunten.
- De flessen worden vervolgens versnipperd tot vele kleine stukjes PET plastic.
- Door het verhitten hiervan ontstaat vloeibaar plastic, dat wordt gespannen tot meters lang draad.
- Van dit draad wordt het doek geweven, waar we uiteindelijk jouw ontwerp op printen.

Het materiaal bestaat voor 100% uit polyester, vervaardigd uit petflessen. De vlag wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde van 80-95%. Meer informatie over de lancering van PETFLAG.

Baniervlag eco voor jouw bedrijf

De baniervlag eco wordt vaak gebruikt op bedrijventerreinen en locaties met veel wind zoals aan het strand. Deze vlag wappert boven het publiek uit en trekt daarmee de aandacht van bezoekers en voorbijgangers. De baniervlag onderscheidt zich van de rechtformaat vlag door het grote bedrukkingsoppervlak. Een echte eyecatcher voor jouw bedrijf.

Baniervlag eco geschikt voor vlaggenmast met banierhouder

De baniervlag is te combineren met een permanente baniermast voor jouw bedrijfspand. De vlag wordt afgewerkt met een open zoom en is zo geschikt voor een mast met banierhouder. Hierdoor is jouw logo ook direct goed zichtbaar. Stel online jouw favoriete vlag samen en kies de afwerking die bij jouw bedrijf en vlaggenmast past.

Doeksoort
Keuze uit 3 verschillende doeksoorten: Poly-Glans, LongLife en Petflag-Glans
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
8.0
2 reviews
Deel jouw ervaring
Bernike

Prima naar wens

Jo

Prima

Waarom een bedrukte baniervlag Eco kopen bij DVC?

  • Alle baniervlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw baniervlag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. Je kiest de levertijd van jouw baniervlag zelf.
  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij jou past. Meer informatie over het aanleveren van jouw baniervlag bestanden.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit baniervlag voor locaties met veel wind.
  • De vlag wordt gemaakt van gerecyclede petflessen. Duurzaam product en je kiest ook direct voor een betere en bewuste wereld.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de baniervlag Eco online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.