Baniervlag ECO

Vanaf € 35,72 € 43,22 incl.btw

Als MVO hoog op jouw agenda staat én jij graag wil dat jouw logo of ontwerp zichtbaar aan de horizon wappert, dan is de Baniervlag ECO de juiste match. De Baniervlag ECO wordt gemaakt van 100% gerecyclede petflessen met jouw eigen opdruk. Door het nieuwe digitale printproces heb jij jouw duurzame vlaggen snel in huis, 100% Nederlands product. Bestel jouw duurzame baniervlag met digitale print eenvoudig online via de webshop van DVC.

Baniervlag ECO bestellen

De baniervlag ECO is gemaakt van het unieke PETFLAG vlaggendoek, in 2017 geïntroduceerd door DVC. Dit vooruitstrevende vlaggendoek is gemaakt van gerecyclede petflessen en heeft daardoor een kleinere impact op de natuur. Kies je voor de baniervlaggen ECO van DVC dan kies je voor een betere wereld. Wij kunnen ons PETFLAG doek ook via de zeefdruk bedrukken, ideaal voor als je een grote oplage of een hoge kleurechtheid nodig hebt. Vraag daarvoor een offerte aan.

PETFLAG: duurzame baniervlaggen van DVC

Van reeds gebruikte petflessen maakt DVC als eerste ter wereld weer een mooie wapperende baniervlag. Hoe ziet dit proces eruit:

  • De flessen worden verzameld in supermarkten en bij inzamelpunten.
  • De flessen worden vervolgens versnipperd tot vele kleine stukjes PET plastic.
  • Door het verhitten hiervan ontstaat vloeibaar plastic, dat wordt gespannen tot meters lang draad.
  • Van dit draad wordt het doek geweven, waar we uiteindelijk jouw ontwerp op printen.

Het materiaal bestaat voor 100% uit polyester, vervaardigd uit petflessen. De vlag wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde van 80-95%.

Baniervlag ECO voor jouw bedrijf

De baniervlag eco wordt vaak gebruikt op bedrijventerreinen en locaties met veel wind zoals aan het strand. De baniervlaggen met digitale print zijn eenvoudig en direct online te bestellen via DVC.nl. Ideaal als jij jouw vlaggen snel in huis wilt hebben of een kleine oplage wil bestellen. Voor grotere oplages adviseren wij een offerte op te vragen voor zeefdruk baniervlaggen.

Doeksoort
Keuze uit 3 verschillende doeksoorten: Poly-Glans, LongLife en Petflag-Glans
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Keuze uit verschillende afwerkingen
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
8.0
4 reviews
Deel jouw ervaring
Terwolde Occasion Center Groningen

Goede kwaliteit

Frank

Goed

Bernike

Prima naar wens

Jo

Prima

Waarom een baniervlag Eco bestellen op DVC.nl?

  • Alle baniervlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggen zeer snel leveren.
  • DVC heeft altijd een aanlevermethode die bij jou past. Upload jouw ontwerp eenvoudig online of laat een ontwerp maken door onze ervaren DTP’ers.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit baniervlag voor locaties met veel wind.

Koop jouw baniervlag Eco online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.