Mondkapjes van DVC

Mondkapjes van DVC

Helaas is het coronavirus (COVID-19) nog niet onder controle en worden mondkapjes steeds normaler in het Nederlandse straatbeeld. Per 1 december is een mondkapje zelfs verplicht in publieke ruimtes in Nederland. Het is daarom fijn om altijd een goedpassend mondkapje op zak te hebben, het liefst in een mooi design. Als specialist in doekproducten heeft DVC daarom ook mondkapjes ontwikkeld, van goede kwaliteit en met hoog draagcomfort.

Steun het Rode Kruis

Na het grote succes van de “Met elkaar, voor elkaar”-vlag hebben wij besloten om opnieuw een actie te starten voor én in samenwerking met het Rode Kruis. Helaas is het coronavirus nog niet onder controle en kan het Rode Kruis onze hulp wederom goed gebruiken. Daarom hebben wij het “Met elkaar, voor elkaar” mondkapje ontworpen. Hetzelfde design, maar nu uitgevoerd als mondkapje! Draag de boodschap uit en koop nu exclusief bij DVC het “Met elkaar, voor elkaar”-mondkapje voor €6,95 incl. verzendkosten. Wij doneren €1,50 per verkocht mondkapje aan het Rode Kruis.

Met het ontwerp van dit mondkapje laat je zien dat jij het zorgpersoneel en iedereen die het lastig heeft door corona en warm hart toedraagt. #samenstaanwesterk, dat is de boodschap.

Mondkapje met eigen ontwerp

Wil jij stralend voor de dag komen met een uniek mondkapje of jouw eigen boodschap uitdragen? Ontwerp dan jouw eigen mondkapje bij DVC. Onze premium mondkapjes hebben een fijne pasvorm en zijn vriendelijk voor de huid. Door de drie verschillende maten is het draagcomfort hoog. Door jouw eigen spreuk, foto of print te laten drukken op jouw mondkapje heb je een uniek exemplaar en steel jij de show. Jij bedenkt het; wij drukken het. We moeten toch het noodzakelijke met het plezierige combineren. Let op: het aanleveren van jouw eigen ontwerp is momenteel enkel mogelijk vanaf een desktop. Mobiel ontwerpen is helaas niet mogelijk.

Heb jij veel mondkapjes nodig, bijvoorbeeld om uit te delen aan klanten of werknemers? Vraag dan een offerte aan bij onze specialisten en ontvang een speciale prijs vanaf 250 stuks.

Specialist in doekproducten

DVC is specialist in doekproducten. Om gehoor te geven aan de vraag naar gepersonaliseerde mondkapjes hebben onze doekspecialisten een premium mondkapje ontwikkeld. Het doek is gecertificeerd als Oeko-Tex Standard 100, wat betekent dat de stof huidvriendelijk is. Onze mondkapjes worden aangeboden in drie maten, zodat er voor iedereen een goede pasvorm beschikbaar is. Wil jij weten welke maat jij nodig hebt? Print dan onze pasPDF uit, knip uit en probeer! Zo weet je zeker dat jij de goede maat uitkiest. Was jouw mondkapje regelmatig na gebruik volgens onze wasvoorschriften en je hebt er lang plezier van.