Welkom in onze vernieuwde webshop op DVC.nl

Welkom in onze vernieuwde webshop op DVC.nl

Welkom op het nieuwe DVC.nl! Met de vertrouwde kwaliteit die je van DVC gewend bent, maar dan in een compleet nieuw jasje. We kunnen ons voorstellen dat het even wennen is en daarom helpen we je graag op weg in onze nieuwe webshop!

Na maanden hard werken is het nu écht zover en zijn we live met onze nieuwe website! Een enorme mijlpaal voor ons bedrijf want we wilden een online platform creëren waarmee wij jou als klant inspireren met onze producten. We merkten namelijk dat veel klanten ons kennen van onze vlaggen, maar dat we véél meer doen dan dat is nog niet algemeen bekend. Op het vernieuwde DVC.nl gaan wij jou als klant inspireren met ons verrassende productaanbod en de toepassingen van producten voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Vernieuwde webshop: wat is er anders?

De nieuwe webshop biedt jou als klant veel nieuwe mogelijkheden. Met een andere indeling van het productaanbod, een verbeterde zoekfunctie en een gebruiksvriendelijk design zorgen wij dat jij direct vindt waar je naar op zoek bent. Ook inspireren wij jou met verrassende content en plaats je een bestelling eenvoudig binnen 2 minuten.

Door het gebruiksvriendelijke design, plaats je al een bestelling binnen 2 minuten!

Alle nieuwe functies op een rijtje

  • Het bestellen van producten is eenvoudiger en sneller.
  • Onze website is nu ook gebruiksvriendelijk op een mobiel apparaat.
  • Met een account kun je eenvoudig een herhaalbestelling plaatsen.
  • Meer inspiratie voor het gebruik van producten uit ons assortiment.

Nieuw account aanmaken

Helaas is het niet mogelijk in te loggen met een account dat voor 29 oktober 2020 is aangemaakt. Wil je iets bestellen? Maak dan een nieuw account aan via onze website. Meer informatie over het aanmaken van een account vind je hier.

Heb jij jouw orderhistorie nodig om een nieuwe bestelling te plaatsen? Deze gegevens hebben wij uiteraard voor je bewaard. Je kan jouw orderhistorie opvragen bij onze medewerkers via het webteam.

Kun je iets niet vinden? Wij helpen je graag!

Lukt het niet met het aanmaken van een account of kun je iets niet vinden? Wij helpen je graag! Onze medewerkers staan je tijdens kantoordagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur graag te woord via de chat, het contactformulier of telefonisch.