Mastvlag rechtformaat

Vanaf € 39,07 € 47,27 incl.btw

Opvallen met een mastvlag met eigen ontwerp of logo om bijvoorbeeld te laten zien waar jouw bedrijf is gevestigd? Kies voor een mastvlag rechtformaat van DVC. Altijd de beste kwaliteit en gemaakt door betrokken vakmensen. Bestel jouw mastvlag met eigen ontwerp direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Een eigen ontwerp aanleveren is momenteel enkel mogelijk via de desktop website. Samenstellen en bestellen

Mastvlag bestellen

Ben je op zoek naar een opvallend promotiemiddel? Dan is een mastvlag rechtformaat een goede keuze. Bedruk jouw mastvlag met een eigen ontwerp, zoals je bedrijfslogo. Als de vlag hoog in de mast hangt, valt het logo vanaf een grote afstand al op. Bij DVC kies je de doeksoort en afwerking van de vlag zelf, afgestemd op jouw wensen. DVC is al sinds 1936 gespecialiseerd in het bedrukken van vlag en doek. Deze kennis en ervaring zie je terug in de kwaliteit van jouw mastvlag. Naast de reguliere doeksoorten, leveren wij ook mastvlaggen van het gerecyclede materiaal PETFLAG. De juiste keuze als je duurzaamheid en MVO hoog in het vaandel hebt staan!

Mastvlag met eigen ontwerp

Bestel jouw eigen mastvlag bij DVC, zodat je ook hoog in de lucht opvalt met jouw bedrijf, dienst of product. Via onze website upload je eenvoudig je eigen ontwerp en deze drukken wij vervolgens haarscherp op jouw mastvlag. Liever het ontwerp uitbesteden aan onze specialisten? Wij gaan graag voor je aan de slag met een ontwerp op maat. Naast rechtformaat mastvlaggen, levert DVC ook hoogformaat vlaggen voor in de mast. Heb je een vlaggenmast met banierhouder? Kies dan voor een baniervlag, waarmee de vlag altijd strak in de mast hangt.

Doeksoort
Keuze uit 3 verschillende doeksoorten: Poly-Glans, LongLife en Petflag-Glans
Productiemethode
Digitaal
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Afwerking
Kopband, clips (en haken) aan mastzijde, rondom gezoomd of rondom gesneden
Levensduur
De gemiddelde levensduur van een vlag bij dagelijks en representatief gebruik is 3 à 4 maanden; de doeksoorten Spun-Poly en LongLife gaan 20% langer mee
10.0
7 reviews
Deel jouw ervaring
Ab Visser

Vlag met logo en netjes afgewerkt!

Arjan

Goed

Liesbeth Oosterhagen

Veerle

10

Eric van de Rijdt

Prima product en snelle levering. Vlag mooi afgewerkt.

Arjen

Schitterend helder resulaat

Gert

keurig materiaal

Waarom een mastvlag rechtformaat bestellen bij DVC?

  • Je kunt online je eigen mastvlag ontwerpen en bestellen, met de beste prijs/kwaliteit verhouding.
  • Snelle levering door ons eigen productie in Dokkum, al binnen 72 of 24 uur in huis!
  • Door onze jarenlange ervaring, leveren wij de mooiste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Bestel jouw mastvlag rechtformaat eenvoudig online via de webshop van DVC. Heb je vragen? Neem voor informatie of advies contact op met ons webteam via +31 (0)519 228 228, de live chat of het contactformulier.