Welk materiaal wanddecoratie kies ik voor mijn foto? STIJLDOK geeft je tips!

Welk materiaal wanddecoratie kies ik voor mijn foto? STIJLDOK geeft je tips!

Je kent het vast wel... Je hebt een leuke foto die je wilt laten afdrukken als wanddecoratie, maar hoe weet je welk materiaal het beste is voor je foto? In deze blog geven we tips, maar delen we ook welke materiaalsoort het beste in jouw interieur past. Zo maak jij straks makkelijk de keuze!

Canvas voor een zachte, warme sfeer

Een foto op canvas is al jaren een geliefd product wat zich leent voor bijna ieder interieur. Canvas heeft een zachte, warme uitstraling en is uitermate geschikt voor levendige en kleurrijke foto’s. Het materiaal van het doek heeft een lichte structuur, wat maakt dat je foto bijna de uitstraling van een schilderij krijgt. Is jouw woonstijl basic of Scandinavisch? Dan is canvas een uitstekende keuze om jouw foto op af te laten drukken! Een foto op canvas kan tot 90 cm gedrukt worden.

Foto op canvas
Foto op canvas

Haarscherpe kleuren van jouw foto op doek

Geef je de voorkeur voor afwisseling in foto’s, gedrukt met de scherpste kleuren? Kies dan voor een foto op doek. Het doek kun je gemakkelijk wisselen, waardoor je kunt variëren en er op los kunt stylen. Ook het formaat doek is naar eigen wens te kiezen. Kies je voor groot en opvallend of juist klein en subtiel? Foto’s op doek zorgen voor die ware eyecatcher in huis.

Foto op doek
Foto op doek
Voor elke woonstijl een passend product!

Aluminium voor een stoere, moderne afwerking

Ben je op zoek naar een foto voor aan de muur met een stoere, moderne afwerking? Dan is een foto op aluminium het product voor jou! Een foto op aluminium is een populair product, die je in steeds meer woonkamers terug ziet. Maar wist je dat het ook geschikt is voor buiten? Hang hem daarom als eyecatcher aan je schutting of buitenmuur en het fleurt je tuin gelijk op! Foto’s op aluminium zijn te bestellen tot 80 cm. Ook muurcirkels zijn te verkrijgen in aluminium, tot wel 90 cm!

Foto op aluminium
Foto op aluminium

Een 3D-effect met plexiglas

Plexiglas, het perfecte materiaal als je op zoek bent naar een glanzende afwerking voor jouw foto! Een foto op plexiglas is het mooiste met een kleurrijke foto. Door het glanzende materiaal komen de kleuren namelijk extra helder en intens uit. Plexiglas heeft een moderne en luxe uitstraling en past daarom goed in een modern of chique interieur. Het mooie aan plexiglas, is dat het je foto’s tot leven brengt! Plexiglas versterkt kleuren, diepte en details van je foto’s. De foto’s worden op de achterkant van het glas gedrukt, wat zorgt voor een 3D-effect. Ook deze kunnen tot wel 80 cm gemaakt worden!

Foto op plexiglas
Foto op plexiglas

Wat mogen we voor jou stijlen?

Als het goed is, weet je na het lezen van deze blog welk materiaal wanddecoratie het meest geschikt is om jouw foto op af te laten drukken of welk materiaal voor jou de voorkeur heeft! Twijfel je toch nog, of heb je een andere vraag? Dan kun je altijd chatten met een van onze medewerkers van het webteam, zij helpen je graag verder! Wat mogen we binnenkort voor jou stijlen?