Beachvlag ophaalpunt

Vanaf € 30,35 € 36,72 incl.btw

Laat zien dat jouw bedrijf open is als click and collect! Door deze duidelijke beachvlag bij de ingang van jouw winkel te plaatsen attendeer je voorbijgangers op de mogelijkheid tot het afhalen van producten. Voor klanten is het direct duidelijk waar het pick up point van jouw winkel zich bevindt. DVC heeft het ontwerp al voor je klaar gemaakt. Bestel eenvoudig online via de website!

Zichtbaarheid tijdens corona

Door de huidige coronamaatregelen wordt onder andere de horeca en detailhandel zwaar getroffen en zijn de deuren gesloten. Wel mogen klanten vooraf bestellen en hun producten ophalen bij jouw winkel. Zorg dat je voorbijgangers attendeert op deze mogelijkheid en val op met deze beachvlag

Materiaal van de beachvlag

De beachvlag wordt geprint op Longlife. Bekijk meer over doeksoorten.Het frame van deze beachvlag is de Eventflag maat S. Je kan het frame eenvoudig gebruiken door een nieuw doek te bestellen.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Standaard levertijd
Verzending na 4 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een ophaalpunt beachvlag bestellen bij DVC?

  • DVC zorgt voor de beste kwaliteit met een haarscherpe print.
  • Het frame is eenvoudig te hergebruiken als dit doek niet meer nodig is.
  • Gegarandeerd 100% Nederlands product; door eigen productie in Dokkum kunnen wij snel leveren.

Koop de ophaalpunt beachvlag eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.