Raamstickers coronamaatregelen

Vanaf € 8,00 € 9,68 incl.btw

Een raamsticker met de coronamaatregelen er op vermeld laat duidelijk het protocol van jouw bedrijf zien. Hierdoor weten medewerkers, leveranciers en klanten precies aan welke regels ze zich dienen te houden, zodat er een veilige (werk)plek wordt gecreëerd. Onze raamstickers zijn 60 centimeter hoog en zijn bedrukt met specifieke maatregelen tegen het coronavirus. Wil je liever een sticker met eigen opmaak? Geen probleem! Neem contact met ons op.

Lees meer
Prijs voor deze opvallende stickers € 8,- per stuk. Vanaf een afname van 10 stuks betaal je slechts € 6,- per stuk

Raamstickers met coronaprotocol

Met raamstickers kun je het coronaprotocol van jouw bedrijf, praktijk of organisatie duidelijk maken. Door middel van tekst en beeld laat je de regels zien waar medewerkers en bezoekers zich aan dienen te houden. Op die manier creëer je een veilige plek! Liever een raamsticker met je eigen ontwerp? Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Een duidelijk coronabeleid

De raamstickers zorgen ervoor dat zowel medewerkers als klanten weten wat het coronabeleid is van jouw onderneming. Deze maatregelen helpen in de strijd tegen het coronavirus. Bovendien zorgt een duidelijk coronabeleid voor een veilige omgeving.

De coronaprotocol raamstickers van DVC hebben een hoogtemaat van 60 centimeter. Inclusief opmaak betaal je voor deze opvallende stickers € 8,- per stuk. Vanaf een afname van 10 stuks betaal je slechts € 6,- per stuk. Bestel nu eenvoudig online in de webshop van DVC.

Formaat
60 x 40 cm
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Voordelen van raamstickers coronaprotocol bij DVC bestellen:

  • Je bent verzekerd van goede kwaliteit raamstickers met opvallende full colour bedrukking.
  • DVC zorgt voor een haarscherpe bedrukking, met de beste kleurenprint.
  • In Dokkum hebben wij onze eigen productie, je ontvangt een 100% Nederlands product.

Wil je advies over raamstickers of andere producten voor de strijd tegen corona? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.