Finish spandoek

Vanaf € 51,50 € 62,32 incl.btw

Het Finish spandoek is een spandoek van maar liefst 80 x 500 cm. Het spandoek is voorzien van de tekst FINISH en de zwart-witte blokken zijn speels in het ontwerp verwerkt. Bevestig het spandoek eenvoudig door middel van de koorden. Beste jouw finish spandoek eenvoudig online via DVC.

Finish spandoek bestellen

DVC is al jaren specialist in het maken van spandoeken zoals het finishspandoek. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassend spandoek. Onze finishspandoeken zijn bij uitstek geschikt voor sportieve evenementen. Koop jouw finishspandoek eenvoudig online via de webshop van DVC. Een finish spandoek met de beste kwaliteit en een lange levensduur.

Finish spandoek

Het finish spandoek is een mooi product om te gebruiken bij wedstrijden met een start en een finish. Je brengt met het finish spandoek een sportieve gebeurtenis op een opvallende manier onder de aandacht. Maak de finishlocatie van jouw sportieve evenement goed zichtbaar met een startspandoek van DVC!

Materiaal van het Finish spandoek

De finish spandoeken van DVC worden gemaakt van het duurzame vlaggendoek Poly-Glans. Het doek heeft een glanzende uitstraling en de zijkanten van de vlag worden hierbij traditioneel gezoomd. Het spandoek is voorzien van 2 meter koord op elke hoek.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr-m² polyester breisel, brandvertragend B1
Productiemethode
Zeefdruk
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 100% doordruk op de achterzijde
Afwerking
Rondom gezoomd met doorlopend koord en 2 meter uitstekend op elke hoek
Onderhoud
Doek wasbaar op 40 graden
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Finish spandoek bestellen bij DVC?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit.
  • Het spandoek is gemaakt van het kwaliteitsdoek Poly-Glans en heeft een mooie uitstraling

Wil je advies van onze specialisten? Of heb je een offerte voor maatwerk nodig? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.