Stage content marketeer

DVC is op zoek naar en enthousiaste stagiair(e) voor onze marketingafdeling. Volg jij een opleiding in de richting van marketing / communicatie / content creatie / ondernemerschap en wil jij je vaardigheden op het gebied van content graag in praktijk brengen bij een innovatief familiebedrijf? Solliciteer dan direct! 

DVC

Making brands visible is ons motto en dat zie je regelmatig terugkomen in onze uitingen. Waar wij van oudsher een producent zijn in vlag- en doekproducten zijn we tegenwoordig veel meer dan dat! We bedienen we een breed scala aan klanten (van bakker op de hoek tot multinational) met diverse oplossingen op het gebied van instore en outdoor reclame. Denk hierbij naast vlaggen ook aan spandoeken, parasols, strandstoelen, textielframes en nog veel meer. Dit doen we onder andere via ons digitale platform DVC.nl en diverse andere kanalen. 

Dit allemaal gebeurt vanuit Dokkum. Deze locatie heeft naast een groot kantoor (waar jij komt te werken) ook een productielocatie met onder andere verschillende printers en een naaiatelier. Een inspirerende plek om je ogen uit te kijken.

Wat ga je doen?

Bij DVC geloven we in de kracht van content om onze doelgroepen te bereiken. Tijdens de stage wordt je onderdeel van onze marketing- en salesafdeling. Hier ga jij aan de slag met de creatie van content in de breedste zin van het woord. Dat houdt onder andere in;

  • Het schrijven van pakkende commerciële teksten voor bijvoorbeeld onze website, waarin ook SEO een grote rol speelt
  • Het maken en versturen van onze nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen
  • Het maken en bewerken van foto- en videocontent voor diverse doeleinden, zoals onze website en social media

Bij DVC krijg je de kans om iets te leren maar ook de ruimte voor eigen input, dat vinden we alleen maar leuk! Heb jij een opdracht vanuit school? Uiteraard krijg je de mogelijkheid om deze tot een groot succes te maken. 

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve stagiair om ons te ondersteunen bij het creëren van boeiende content die ons merk verder brengt en onze online aanwezigheid versterkt. Jij volgt een opleiding richting marketing/communicatie en zoekt een meewerkstage. Naast de begeleiding vind jij het ook leuk om zelf (binnen ons bedrijf) op pad te gaan om bijvoorbeeld mooie videobeelden te schieten. 

Solliciteren

Wij hebben plek voor een stagiair vanaf februari (eerder of later in overleg mogelijk). Het aantal uur en de duur van de stage stemmen we graag met jou af aan de hand van de eisen vanuit jouw opleiding. Naast het meewerken op onze afdeling is er ruimte voor een schoolopdracht.  

Heb jij zin om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan direct een mail met motivatie naar Henny Atsma, commercieel directeur bij DVC via vacatures@dvc.nl. Heb jij vragen over de stagemogelijkheden? Neem dan ook gerust contact met ons op!