Muurcirkel Kerst | STIJLDOK

Vanaf € 14,46 € 17,50 incl.btw

Ben je op zoek naar een hip Kerst item voor in huis, wat écht gezien mag worden? Ho ho ho, zoek dan niet verder! Onze limited edition Kerst muurcirkels (verkrijgbaar in 2 uitvoeringen) zijn dé sfeervolle aankleding voor je huis met de feestdagen.

Limited edition muurcirkels voor de feestdagen

Bij Kerst hoort sfeervolle decoratie voor in huis. En dan wel het liefst het soort versiering dat mooi is om naar te kijken én wat past bij de stijl van je interieur. Onze Kerst muurcirkels zijn er in twee uitvoeringen. Een kleurrijke versie in donkergroen en goud met de tekst ‘You had me at ho ho ho’ en een neutrale versie met een rendier in de sneeuw en daarop de tekst ‘Oh deer!’. Voor welke ga jij?

Materiaal en montage van de Kerst muurcirkels

De Kerst muurcirkels hebben een diameter van 20 centimeter en zijn gemaakt van het lichte materiaal Dibond. Je hangt de muurcirkels eenvoudig op met het ophangsysteem, wat je er los bij kunt bestellen. Zet je de Kerst muurcirkel liever ergens neer, op een mooie plek? Kies dan voor een houten standaard.
Materiaal
Dibond (3 mm aluminium)
Gewicht
Dibond: 4,32 kg/m²
Productiemethode
Digitaal, printtechniek; UV-inkt
Doordruk
n.v.t.
Geschikt voor:
Dibond: binnen en buiten
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Kerst muurcirkel kopen bij DVC?

De muurcirkels van ons fonkelnieuwe woonlabel STIJLDOK zijn mooi, hip en helemaal van nu. Wij zorgen voor een haarscherpe, levendige afdruk en leveren snel bij jou thuis. Alles voor een mooi en feestelijk aangekleed huis. Koop jouw Kerst muurcirkel gemakkelijk en snel via de webshop van DVC. Voor vragen of advies over onze interieurproducten helpen we je graag telefonisch, via de live chat, of het middels het contactformulier.