Deurbanner Oranje | STIJLDOK

Vanaf € 20,66 € 25,00 incl.btw

Speciaal voor het EK voetbal heeft DVC een opvallende deurbanner ontworpen! Support het Nederlands elftal en hang de deurbanner Oranje buiten aan jouw voordeur. In een handomdraai een gezellige oranje sfeer! Bestel de deurbanner direct online via de webshop van DVC, dan heb je 'm snel in huis.

Samenstellen en bestellen

Deurbanner Oranje bestellen

Jouw huis helemaal in oranje sfeer voor het EK voetbal 2021? Met de deurbanner Oranje creëer je gezelligheid in jouw straat of in huis. Moedig het Nederlands elftal ook aan deze zomer en hang de deurbanner op aan je voordeur!

EK versiering van DVC

De deurbanner is leuk om snel en eenvoudig te bevestigen aan de binnendeur van de woonkamer of op een buitendeur. Geschikt voor deuren met een maximale lengte van 240 cm hoog. Naast de deurbanner Oranje vind je bij DVC een compleet assortiment EK versiering. Wat dacht je van de enige echte Hup Holland Hup vlag of een supporterscape? Bekijk de leukste oranje items hier en bestel mee!

Materiaal van de deurbanner

De deurbanner is gemaakt van het doek Poly-Glans en aan de zijkanten gesneden. Het doek is in totaal 260 cm lang, zodat het doek met de print doorloopt op de achterzijde van de deur. Het doek is 60 cm breed en wordt boven en onder afgewerkt met kopband en elastiek op de achterzijde voor een eenvoudige bevestiging. Tip van DVC: hangt de deurbanner niet mooi strak op jouw deur? Leg een knoop in de beide elastieken op de achterzijde om het doek strakker om de deur te spannen. Gegarandeerd een mooi resultaat!

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr/m² polyester breisel, brandvertragend B1
Confectie
Gesneden zijkanten, boven en onder zwart kopband, 2 elastieken achterzijde
Productiemethode
Digitaal
Doordruk
Enkelzijdig gedrukt, 80-95% doordruk op de achterzijde
Onderhoud
Wasbaar op 40 graden met fijnwasmiddel
Standaard levertijd
Verzending na 3 werkdagen, sneller tegen meerprijs

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een Deurbanner Oranje kopen bij DVC?

  • In een handomdraai een gezellige oranje sfeer in jouw straat tijdens het EK voetbal 2021.
  • Een uniek product van DVC, waarmee je laat zien dat je voor Oranje bent!
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop een Deurbanner Oranje online via de webshop van DVC. Wil je advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31(0)519 228 252, onze chat of het contactformulier.