Oranje vlaggenlijn van vlaggendoek

Vanaf € 23,80 € 28,80 incl.btw

Breng jouw tuin, straat of pand helemaal in de oranje-sferen met deze oranje vlaggenlijn. Zeer geschikt voor dagen zoals Koningsdag of evenementen zoals het WK dit jaar. De vlaggenlijn worden gemaakt van Poly-Glans, een sterk vlaggendoek met glanzende uitstraling. Hierdoor is 'ie extra stevig waardoor de laggenlijn eenvoudig hergebruikt kan worden! De vlaggenlijn bestaat uit 30 puntvlaggen van in totaal 12 meter. Bestel jouw vlaggenlijn oranje makkelijk via de website.

Vlaggenlijn punt oranje bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve vlaggenlijn voor jouw voetbalevenement of feest? De vlaggenlijnen met puntformaat vlaggetjes zijn ideaal voor de aankleding van winkelstraten, op beurzen, in winkels, huizen, tuinen en kantoren. Met 12 meter vlaggetjes en 1 meter lint voor extra bevestiging hang je ‘m eenvoudig op! Een vlaggenlijn hangt sierlijk boven het publiek en trekt daarmee de aandacht.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr-m² polyester breisel
Afwerking
30 Vlaggetjes (30x20cm, hxb), rondom gesneden met 20 cm tussenruimte aan band van 14 m gezet, 1 meter uitstekend aan beide uiteinden
Onderhoud
Doek wasbaar op 40 graden
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een oranje vlaggenlijn kopen bij DVC?

  • De vlaggenlijnen liggen in Dokkum op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenlijn al snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenlijnen met de langste levensduur.
  • Met een oranje vlaggenlijn kleur je snel jouw straat oranje.

Bestel jouw vlaggenlijn direct online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.