Oranje vlaggenlijn

Vanaf € 23,80 € 28,80 incl.btw

Breng jouw tuin, straat of pand helemaal in oranje-sferen met deze oranje vlaggenlijn. Deze vlaggenlijn is zeer geschikt om steden, dorpen, tuinen en huizen sfeervol aan te kleden. De vlaggenlijnen worden gemaakt van het glanzende kwaliteitsdoek Poly-Glans. De vlaggenlijn bestaat uit 30 puntvlaggen van in totaal 12 meter. Aan beide zijden 1 meter extra voor bevestiging.

Samenstellen en bestellen

Vlaggenlijn punt oranje bestellen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve vlaggenlijn voor jouw voetbalevenement of feest? Bestel dan de punt vlaggenlijn oranje van DVC direct online. Altijd de beste vlaggenlijnen met de langste levensduur. De vlaggenlijnen met puntformaat vlaggetjes zijn ideaal voor de aankleding van winkelstraten, op beurzen, in winkels, huizen, tuinen en kantoren. Een vlaggenlijn hangt sierlijk boven het publiek en trekt daarmee de aandacht. Daarnaast is de vlaggenlijn geschikt voor speciale gelegenheden zoals nationale evenementen als Koningsdag.

Materiaal van de vlaggenlijn

De vlaggenlijnen van DVC worden gemaakt van Poly-Glans. Poly-Glans is een traditioneel vlaggendoek van hoge kwaliteit en een glanzende uitstraling. De vlaggenlijn van Poly-Glans wordt eenzijdig geprint met een doordruk op de achterzijde. De bedrukking is kleurecht en UV-bestendig.

De oranje vlaggenlijn bestaat uit 30 puntformaat vlaggen aan een lijn van 12 meter. Aan beide zijden 1 meter extra voor bevestiging, totaal 14 meter koord.

Doeksoort
Poly-Glans 115 gr-m² polyester breisel
Afwerking
30 Vlaggetjes (30x20cm, hxb), rondom gesneden met 20 cm tussenruimte aan band van 14 m gezet, 1 meter uitstekend aan beide uiteinden
Onderhoud
Doek wasbaar op 40 graden
Standaard levertijd
1 tot 2 werkdagen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een vlaggenlijn kopen bij DVC?

  • De vlaggenlijnen liggen in Dokkum op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenlijn al snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenlijnen met de langste levensduur.

Bestel jouw vlaggenlijn direct online via de webshop van DVC. Neem voor vragen contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.