Vlaggenmast aluminium met antidiefstal voorziening

Vanaf € 325,00 € 393,25 incl.btw

Ontdek duurzame en zeer sterke aluminium vlaggenmasten met antidiefstal voorziening bij DVC. Een luxe en degelijk systeem met het hijskoord veilig achter het slot van de mast. Uitgevoerd in het wit of aluminium kleur en geschikt voor rechtformaat- en hoogformaat vlaggen. Bestel jouw aluminium mast met antidiefstal voorziening inclusief garantie direct online via de webshop van DVC.

Lees meer
Bestel je een vlaggenmast met plaatsing? De leverdatum is een indicatie, wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Vlaggenmast aluminium met antidiefstal voorziening bestellen

Kies voor een duurzame en onderhoudsvrije vlaggenmast voor thuis of je bedrijf! De aluminium mast met antidiefstal voorziening is de meest duurzame vlaggenmast die er verkrijgbaar is. Standaard uitgevoerd als conische mast, oftewel taps toelopend. Op aanvraag ook verkrijgbaar in een cilindrische variant, waarbij de masttop- en voetdiameter gelijk zijn. Keuze uit een liersysteem met zwengel of koordsysteem met luikje. Standaard geleverd met contragewicht.

Aluminium vlaggenmast: onderhoudsarm en sterk

Met de vlaggenmasten met antidiefstal voorziening wapperen mastvlaggen en wimpels sierlijk in de wind. Het geeft je huis, tuin of bedrijf extra sfeer en allure. De antidiefstal vlaggenmasten zijn te combineren met hoogformaat vlaggen zonder zoom of rechtformaat vlaggen met eigen ontwerp voor bedrijfspanden. Ook een landenvlag, provincievlag, gemeentevlag of wimpel zorgt voor een mooie uitstraling. Bekijk hier onze garantievoorwaarden.

Plaatsen van de vlaggenmasten

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. DVC heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van DVC. Wil je de vlaggenmast zelf plaatsen? Je ontvangt bij de levering van jouw vlaggenmast een duidelijke handleiding met de plaatsingsprocedure.

Materiaal
Aluminium vlaggenmast en roterende draaitop
Europese norm
EN40, Europese Norm voor Straatmeubilair
Geleverd inclusief
Sleuteltje voor opbouwsysteem
Slinger voor liersysteem
Roterende top
Antidiefstalgewicht (staaf)
Garantie
25 jaar op mastprofiel tegen breuk als gevolg van weersinvloeden, indien de vlaggen uit de masten zijn gehaald bij windkracht 6 of hoger.
Onderhoud
Onderhoudsvrij, evt. schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel
Standaard levertijd
8 werkdagen
Plaatsing
Door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Waarom een aluminium mast met antidiefstal voorziening bestellen bij DVC?

  • De aluminium vlaggenmast is een duurzaam en zeer sterk product, met de langste levensduur.
  • Alle vlaggenmasten liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij jouw vlaggenmast snel leveren.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit vlaggenmasten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Koop de aluminium mast met antidiefstal voorziening eenvoudig online via de webshop van DVC. Wil je advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen jou graag via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.